Mama si copilul

Lapte pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vaca de la nastere 0-6 luni Pepti Syneo 1, 400g, Aptamil

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
Pentru cine
105,49 Lei

Pret / BUC: 105,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vaca de la nastere 0-6 luni Pepti Syneo 1, 400g, Aptamil

7520447

Alergia este o reactie exagerata a sistemului imunitar fata de alimente sau de mediul inconjurator. Alergia la proteinele din laptele de vaca este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari si implica o reactie imunitara la proteina prezenta in lapte.

Cu o experienta de 40 de ani de cercetare in alergii, Nutricia desfasoara cercetari de pionierat cu o echipa pasionata, formata din 500 de oameni de stiinta si experti. Astfel, am dezvoltat formula noastra Aptamil® Pepti SYNEO™1, conceputa pentru bebelusii diagnosticati cu alergie la proteinele din laptele de vaca.

Aptamil® Pepti SYNEO™1 este un aliment destinat unui scop medical special, care contine ingrediente cercetate stiintific.

Formula noastra combina SYNEO™ cu o structura de proteine extensiv hidrolizate, conceputa pentru managementul nutritional al alergiei la proteinele din laptele de vaca.

Combinatia noastra patentata SYNEO™ contine GOS/FOS, complex de galacto- si fructooligozaharide, si Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se gaseste in mod natural in intestinul sugarului.

FOARTE IMPORTANT: Aptamil® Pepti SYNEO™1 se utilizeaza doar sub recomandare si supraveghere medicala si numai dupa instruirea mamei.

A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromisi. 

Forma de prezentare: 400g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 01.11.2022