Lapte praf Organic Combiotic 1, incepand de la nastere, 300 g, HiPP

Mama si copilul

In stoc

25.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

HiPP 1 Combiotic, lapte de inceput, de la nastere. Poate fi folosit ca hrana unica sau in completarea laptelui matern. Contine toti nutrientii necesari cresterii si o combinatie unica de fibre prebiotice, culturi naturale probiotice ale acidului lactic (originar izolate din laptele matern) si acizi grasi cu lant lung polinesaturati. Cu ingrediente din productie ecologica, provine de la animale crescute in mediul lor natural, hranite cu furaje naturale, in concordanta cu directivele UE ce privesc productia ecologica. Fara gluten.

Beneficii:

Fibre dietetice importante (GOS*) inspirate din natura.*galacto-oligozaharide - derivate din lactoza, culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern contine un numar mare de culturi probiotice care pot varia individual. LCP (Omega 3&6): acizi grasi cu lant lung polinesaturati, in mod particular importanti in primele luni de viata, contine doar lactoza, usor de digerat si adaptat nevoilor nutritionale particulare ale sugarilor.

Ingrediente:

HiPP Combiotic® contine o combinatie unica de ingrediente: culturi naturale ale acidului lactic, galacto-oligozaharide (GOS) obţinute din lactoza, vitaminele A, C şi D pentru sistemul imunitar.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare:

 300 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.

Data ultimei actualizari 10.09.2020