Mama si copilul

Lapte praf Organic Combiotic 1 incepand de la nastere, 300g, HiPP

Brand: HIPP
31,99 Lei

Pret / BUC: 31,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Organic Combiotic 1 incepand de la nastere, 300g, HiPP

7517186

HiPP 1 Combiotic are o compozitie unica. Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern contine un numar mare de culturi probiotice care difera individual. Importante fibre dietetice (GOS) inspirate din natura. LCP (Omega 3&6): ARA si DHA importanti mai ales in primele luni de viata, intrucat la aceasta varsta, bebelusii nu pot produce singuri o cantitate suficienta de LCP. Contine doar lactoza. Puteti hrani copilul cu HiPP 1 Combiotic, atat cat acesta are nevoie si cat de frecvent are nevoie.

Ingrediente: Lapte degresat*, produs din zer*, uleiuri vegetale* (ulei de palmier**, ulei din seminte de rapita*, ulei de floarea soarelui*), lactoza*, galacto-oligozaharide din lactoza, ulei de peste, clorura de potasiu, ulei din Mortierella alpina, colina, citrat de sodiu, L-fenilalanina, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, selenit de sodiu, sulfat de zinc, carbonat de calciu, sulfat de magneziu, L-triptofan, L- distidina, sulfat feros, iudat de potasiu, stabilizator acid lactic, vitamina C (acid L-ascorbic, L-ascorbat de sodiu, L-ascobil-6-palmitat), culturi ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum), vitamina D (DL-alfa tocoferil acetat), niacina (nicotinamida), acid pantotenic, sulfat de mangan, sulfat cupric, vitamina A, bitamina B (clorhidrat de tiamina), vitamina B1, vitamina B6, metafolin, vitamina K, vitamina B12.

* din productie ecologica

** ulei de palmier ecologic, din culturi sustenabile, certificate de organisme de control independente

Mod de consum:

 • Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.
 • De la nastere, ca hrana exclusiva sau in completarea alaptarii
 • Dupa alaptare sau dupa oricare alta formula de lapte de inceput
 • Ca si in cazul laptelui matern, puteti hrani copilul atat cat are nevoie si cat de frecvent are nevoie.

Mod de preparare:

 • Fierbeti apa proaspata de fiecare data cand preparati laptele si raciti-o pana la aprox. 40 - 50 °C.
 • Turnati 2/3 din apa necesara intr-o sticla de biberon curata.
 • Umpleti masura dozatoare din pachet si inlaturati surplusul. Puneti cantitatea recomandata de pudra in sticla de biberon in care ati turnat apa.
 • Inchideti sticla si agitati.
 • Adaugati apa ramasa si mai agitati de cateva ori.
 • Raciti biberonul pana la temperatura optima de baut (aprox. 37 °C). Verificati temperatura.

Avertizari:

 • Respectati instructiunile de preparare si de utilizare intocmai. Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoastra. Prepararea incorecta sau depozitarea laptelui preparat in biberon pentru o perioada mai mare de timp pot fi daunatoare sanatatii, pentru ca, de exemplu, se pot dezvolta bacterii nedorite. Din acest motiv, intotdeauna preparati o masa proaspata si hraniti copilulimediat.
 • Nu folositi cantitatea ramasa de la o masa la alta.
 • Curatati bine sticla de biberon, tetina si inelul.
 • Inchideti bine pachetul dupa fiecare utilizare, depozitati-l intr-un loc uscat la temperatura camerei si folositi continutul in termen de 3 saptamani. Va rugam nu incalziti laptele in cuptorul cu microunde (risc de arsuri).

Forma de prezentare: 300g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.11.2022