Lapte praf Aptamil 1, incepand de la nastere, 800 g, Nutricia

Mama si copilul

In stoc

56.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Aptamil cu Pronutra Advance, special conceputa pentru a sprijini nevoile nutritionale ale bebelusilor in fiecare etapa a dezvoltarii lor. Aptamil este singura formula cu Pronutra Tm-Advance ce combina amestecul ei unic de nutrienti cu procesul avansat de preparare a laptelui pentru sugari. Studiile clinice au aratat ca formulele de lapte pentru sugari, cu o combinatie de prebiotice si postbiotice si cu un raport adaptat de zer/cazeina, au beneficii mai aproape de cele ale laptelui matern.  Aptamil combina, pentru prima data, doua inovatii: prebioticele si postbioticele, rezultate in urma procesului unic de fermentare.

Beneficii:  Intareste sistemul imunitar, faciliteaza absorbtia de nutrient, moduleaza flora intestinala, asigurand o digestie usoara.

Mod de utilizare:  Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 800 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.