Lapte praf Aptamil NUTRI-BIOTIK 1 pentru 0-6 luni, 800g, Nutricia

Mama si copilul

In stoc
81,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Aptamil NUTRI-BIOTIK 1 pentru 0-6 luni, 800g, Nutricia

7533049

De 50 de ani, echipa noastra de oameni de stiinta se dedica cercetarii nutritiei primilor ani de viata pentru a intelege cum putem sustine mai bine dezvoltarea copilului tau.

FORMULA NOASTRA COMPLETA NUTRITIONAL* pentru sugarii care nu pot fi alaptati.

Cercetarile noastre ne-au inspirat sa dezvoltam o formula special conceputa pentru a sustine nevoile nutritionale ale bebelusului tau.

Aptamil® NUTRI-BIOTIK™ 1 contine: DHA (Omega 3)*.

*In conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput.

Fara ulei de palmier adaugat.

Produs in ambalaj prietenos cu mediul:

  • Fabrica noastra foloseste energie electrica provenind din surse 100% regenerabile,
  • Ambalajul nostru este creat partial din materiale regenerabile pe baza de plante.

Mod de utilizare:

1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui si asigura-te ca marginea ambalajului este curata.

2. Fierbe apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40°C. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.

3. Dozeaza pudra cu lingurita din capacul ambalajului, nivelata cu ajutorul marginii din interiorul cutiei. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon).

4. Inchide recipientul si agita vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.

5. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).

Precautii:

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau, astfel ca alaptarea trebuie sa dureze o perioada cat mai indelungata. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Se foloseste numai la indicatia si sub indrumarea medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Forma de prezentare: 800g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.01.2023