8 Cereale cu fructe, incepand de la 12 luni, 250 g, Nestle

Mama si copilul

In stoc

15.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Ofera-i copilului tau o masa delicioasa din cereale (grau, orz, secara, porumb, orez, ovaz, mei, sorg) cu fructe (portocale, banane, mere, ananas). 1 castronel pe zi de cereale Nestle pentru sugari asigura in mare parte toti nutrientii esentiali pentru o crestere optima. Contine Bifidus BL si Imunonutrienti precum Zinc, Fier, Vitamina C si Vitaminele A si D. Imunonutrientii ajuta la sustinerea mecanismelor naturale de aparare ale bebelusului zi de zi.

Ingrediente: 

Faina de grau 73,3%, fructe deshidratate banane 4,6%, portocale 2,8%, ananas 2,56%, mere 1,7%, amidon din porumb, maltodextrina, emulgator (lecitine), faina de orz 2,5%, faina de secara 2,5%, faina de porumb degerminat 2,5%, faina de orez 0,8%, faina de ovaz 0,8%, faina de mei 0,8%, faina de sorg 0,8%, carbonat de calciu, vanilina, acid ascorbic (vitamina C), fumarat feros, culturi de Bifidus, acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E), nicotinamida (vitamina PP), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), sulfat de zinc, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic, colecalciferol (vitamina D3). Contine gluten. Poate contine urme de lapte, a nu se consuma de catre sugarii cu alergie la laptele de vaca.

Mod de utilizare:

Spalati-va pe maini inainte de a pregati mancarea sugarului si asigurati-va ca vesela este curata. Chiar inainte de a prepara cerealele, stoarceti lapte de mama conform indicatiilor medicului dvs. sau preparati laptele de continuare conform indicatiilor de pe ambalajul cutiei de lapte praf. Masurati 160ml de lapte de mama sau lapte de continuare si turnati in castronasul sugarului. Aveti grija ca laptele sa nu depaseasca 40°C. Adaugati 25g sau 4-5 linguri rase de pudra de cereale. Amestecati pana la obtinerea unei compozitii omogene. Nu uitati ca intotdeauna sa hraniti sugarul cu o lingurita curata. Nu pastrati portia neterminata.

Forma de prezentare: 250 g