Lapte praf Nutricia Aptamil AntiRegurgitare, incepand de la nastere, 300 g, Nutricia

In stoc

29,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7496000

Aptamil AR este destinat managementului dietetic al eructatiilor si regurgitatiilor accentuate la sugari. Aptamil AR poate fi utilizat ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la varsta de 6 luni, daca sugarul nu este alaptat.

Ingrediente:

Lactoza (din lapte), lapte degresat, uleiuri vegetale, maltodextrina, faina de roscove, carbonat de calciu, ulei de pete, hidroclorura de L-cisteina, acid L-ascorbic, lecitina din soia, taurina, clorura de colina, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, inozitol, sulfat de zinc, uridin 5'-monofosfat de sodiu, citidin 5'-monofosfat, DL-alfa tocoferil acetat, adenozin 5'-monofosfat, inozin 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamida, guanozin 5'-monofosfat de sodiu, L-carnitina, sulfat de cupru, acid pteroilmonoglutamic, D-pantotenat de calciu, sulfat de mangan, retinil palmitat, DL-alfa tocoferol, D-biotina, hidroclorura de tiamina, ciancobalamina, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, iodura de potasiu, fitomenadiona, selenit de sodiu.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 300 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.