Lapte praf Modulen IBD +12 luni, 400g, Nestle

Brand: NESTLE
135,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7492628

Laptele praf Modulen IBD poate fi folosit ca sursa unica de nutritie in faza acuta a bolii Crohn sau pentru completarea alimentatiei in perioadele de remisie. Modulen IBD este un produs sub forma de pudra, ce se reconstituie flexibil cu apa in functie de necesarul caloric al pacientilor de la 1 kcal/ml pana la 1.5 kcal/ml.

Proprietati:

- Reprezinta o dieta completa din punct de vedere nutritional care are la baza de cazeina, pentru regimul dietetic al pacientilor cu boala Crohn.

- Cutia metalica are capac de plastic cu inchidere ermetica.

- Este recomandat pentru pacientii cu varsta de peste 1 an.

Ingrediente: Sirop de glucoza, cazeina (lapte), sucroza, grasimi din lapte, ulei vegetal de cocos, minerale (citrat de potasiu, fosfat de calciu, citrat de sodiu, carbonat de calciu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, oxid de magneziu, sulfat de mangan, sulfat de cupru, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, clorura de crom, selenat de sodiu), ulei vegetal de porumb, emulgator (lecitine) (contine soia), vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), niacina, adic pantotenic, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K1), biotina, colecalciferol (vitamina D3), cianocobalamina (vitamina B12)], bitartrat de colina.

Mod de utilizare:

- Spalati mainile inainte de preparare.

- Masurati cantitatea de apa fiarta si racita (la temperatura camerei) si turnati intr-un recipient curat sau in mixer.

- Masurati cantitatea de pudra dorita folosind masura din cutie sau cantariti in grame.

- Adaugati pudra in apa din recipient si amestecati pana la omogenizare.

- A se consuma imediat dupa preparare si in 24 de ore daca a fost pus la frigider intr-un recipient inchis. A se consuma de preferinta rece.

Mod de pastrare: Depozitati produsul la loc uscat si racoros. Dupa deschiderea cutiei, inchideti bine capacul si pastrati recipientul la loc uscat si racoros.

Avertizari:

- Este un aliment dietetic cu destinatie medicala speciala.

- Se foloseste sub supraveghere medicala.

- Nu se administreaza copiilor sub 1 an.

- Nu se administreaza in caz de galactozemie si nu se administreaza parenteral.

Forma de prezentare: Cutie de 400g