Mama si copilul

Piure de pere Williams Bio, 125g, HiPP

Brand: HIPP

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Piure de pere Williams Bio, 125g, HiPP

2128787

Piureul din pere Williams pentru copii este recomandat din luna a 4-a, pentru inceperea diversificarii alimentatiei bebelusului. Bogat in vitamina C, are un nivel scazut de aciditate si este delicat cu stomacul. Inmoaie scaunul, avand doar ingrediente din productie ecologica.

Ingrediente: Fructe* 97% [Pere Williams Christ* 40%, suc de pere* din concentrat de suc de pere, piure de pere Williams Christ* (extras parial) 22%], gris de orez*, vitamina C.

Fara adaos de zaharuri – ingredientele contin zaharuri in mod natural, fara adaos de produse derivate din lapte, fara adaos de arome, coloranti si conservanti (conform legii), fara agenti de ingrosare – daca se separa lihid de masa solida va rugam amestecati, fara gluten.

*Din productie ecologica.

Mod de administrare: Ca desert sau ingredient adaugat cerealelor. Scoateti cantitatea necesara, acoperii cantitatea ramasa, depozitai-o in frigider i folositi-o in termen de trei zile.

Precautii: Va rugam folositi linguri din plastic.

Forma de prezentare: 125g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.04.2021