Vedixin Max pentru vedere optima, 90 comprimate, Zdrovit

Suplimente alimentare

In stoc

79.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Luteina este un antioxidant important pentru vedere, ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces. In organism, cantitatea cea mai mare de luteina se acumuleaza in macula (elementul structural al ochiului responsabil de distingerea culorilor si claritatea imaginii). Carenta de luteina poate afecta functionarea maculei. Vedixin®MAX contine o cantitate importanta de luteina, 24 mg intr-un singur comprimat. Datorita puternicului efect antioxidant, luteina incetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului. In plus, contine vitamine si minerale cu rol de neutralizare a efectelor radicalilor liberi si care asigura sanatatea ochilor si imbunatatesc vederea nocturna: vitamina B2, vitamina A si zinc.

Luteina este un antioxidant important pentru vedere ajutand la o mai buna circulatie sanguina la nivelul ochilor si protejandu-i impotriva radiatiilor UV in exces. Datorita puternicului efect antioxidant, luteina incetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului.
Vitamina B2, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea vederii normale.
Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A.

Ingrediente: 1 comprimat de 500 mg contine: 24 mg luteina; 1,4 mg vitamina B2 (100% VNR*); 120 µg vitamina A retinol echivalent (15% VNR*); 5 mg zinc (50% VNR*); vitamina E 6 mg α-TE (50% VNR*)
*VNR - valoare nutritionala de referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2000 kcal)

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi, inghitit cu suficient lichid.

Forma de prezentare: cutie 90 capsule

Data ultimei actualizari 14.11.2020