Suplimente alimentare

Lacrisifi Solutie oftalmica, 10ml, SIFI

Brand: SIFI
25,99 Lei

Pret / FL: 25,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lacrisifi Solutie oftalmica, 10ml, SIFI

1059035

Lacrisifi este o solutie oftalmica ce contine hipromeloza, un polimer cu proprietati hidratante si vascoelastice care protejeaza si lubrifiaza suprafata oculara.

Datorita calitatilor sale hidratante si protectoare Lacrisifi ofera calmare, confort si lubrifiere de durata, reducand iritatia asociata cu uscaciunea si cu factori de mediu precum vantul, apa sarata, fumul sau lucrul la calculator.

Ingrediente: Hipromeloza 0,3% m/v; clorura de sodiu; clorura de potasiu; borax; acid boric; clorura de benzalconiu; apa pentru solutii injectabile.

Mod de utilizare: 1 picatura in ochiul (ochii) afectat (afectati) de 2 – 3 ori pe zi sau dupa nevoie.

Avertizari: Acest produs este doar pentru uz oftalmic extern. Nu utilizati daca flaconul este deteriorat. Nu utilizati daca sunteti sensibil la oricare dintre ingrediente. Nu utilizati dupa data de expirare. Nu atingeti ochiul cu varful flaconului. Rareori, dupa administrare, din cauza vascozitatii solutiei, poate fi observata o usoara incetosare temporara a vederii; prin urmare, este recomandabil sa asteptati pana la disparitia incetosarii inainte de a desfasura orice activitate care necesita o vedere clara. Nu purtati lentile de contact in timpul instilarii produsului si nu le puneti mai devreme de 15 minute dupa instilare. Pastrati un interval de 10 – 15 minute fata de administrarea altor solutii oftalmice. Dupa deschidere flaconul poate fi folosit timp de 30 de zile. Nu lasati la indemana si la vederea copiilor. Nu inghititi. Pastrati la temperaturi sub 25 ºC.

Forma de prezentare: Flacon de 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.