Suplimente alimentare

Lubristil Monodoze Solutie oftalmica 0.3ml, 20 bucati, SIFI

Brand: SIFI
51,49 Lei

Pret / FL: 2,57 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lubristil Monodoze Solutie oftalmica 0.3ml, 20 bucati, SIFI

5343050

Lubristil, datorita proprietatilor sale hidratante si vascoelastice, este util pentru hidratarea si lubrifierea suprafetei oculare in toate cazurile de iritatie si/sau uscaciune cauzate de alterarile filmului lacrimal.

Produsul nu contine conservanti, astfel putand fi utilizat si de catre purtatorii de lentile de contact. Lubristil ofera o ameliorare imediata si un confort de durata.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu 0,15%, clorura de sodiu, fosfat disodic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, apa purificata

Mod de utilizare: Instilati 1-2 picaturi de Lubristil de patru ori pe zi in sacul conjunctival evitand atingerea ochiului sau a oricarei suprafete cu varful monodozei. Asigurati-va ca monodoza este intacta inainte de a o utiliza. Detasati monodoza tragand de partea inferioara. Deschideti prin rasucirea partii superioare, fara a trage.

Avertizari: Nu utilizati Lubristil daca monodoza este deschis sau deteriorat. Evitati atingerea ochiului sau a oricarei suprafete cu varful monodozei deschise. Continutul fiecarui flacon monodoza trebuie folosit imediat dupa deschidere. Solutia neutilizata imediat dupa deschidere nu trebuie refolosita, deoarece Lubristil nu contine conservanti si solutia ramasa poate deveni contaminata, expunand ochiul la riscul de infectie. Pastrati la temperaturi sub 30 °C. Nu utilizati Lubristil dupa data de expirare. Nu aruncati in mediul inconjurator. Administrarea Lubristil la copii sau la persoane cu o indemanare redusa trebuie supravegheata de un adult responsabil. Utilizarea produsului poate cauza o intoleranta ocazionala (arsura usoara sau iritatie).

Forma de prezentare: 20 monodoze fara conservanti a cate 0,3ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.11.2022