Lubristil monodoze solutie oftalmica 0.3 ml, 20 bucati, Sifi

Suplimente alimentare

Brand: SIFI
In stoc
48,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lubristil monodoze solutie oftalmica 0.3 ml, 20 bucati, Sifi

5343050

Solutie oftalmica hipotonica, hidratanta si lubrifianta care contine hialuronat de sodiu 0.15%.

Lubristil solutie oftalmica, datorita proprietatilor sale hidratante si viscoelastice, poate fi utilizat pentru lubrifierea si hidratarea suprafetei oculare in toate cazurile de iritatie si/ sau uscaciune provocata de alterari ale stratului lacrimal.

Acest produs nu contine agenti conservanti putand fi astfel utilizat si de catre persoane care poarta lentile de contact. Lubristil calmeaza imediat durerea si ofera confort de durata si este indicat in toate cazurile de disconfort ocular, in special pentru a calma iritatia sau uscaciunea provocata de alterari privind calitatea – cantitatea stratului lacrimale sau provocata de factori de mediu precum praf, lumina puternica, polen, poluare a aerului si utilizarea monitoarelor de calculator. Acesta asigura protectia suprafetei oculare in timpul proceselor de vindecare a excoriatiei. 

Compozitie: 1 ml de solutie contine 1,5 mg de hialuronat de sodiu, clorura de sodiu, fosfat disodic, fosfat de sodiu monobazic, apa distilata. Lubristil contine hialuronat de sodiu, un polimer natural care este prezent de asemenea in structurile ochiului uman. Caracteristicile fizice speciale ale hialuronatului de sodiu conduc la importantele proprietati „viscoelastice” pe care le poseda LUBRISTIL. LUBRISTIL asigura un strat stabil pe suprafata oculara, furnizand astfel, datorita proprietatilor sale hidratante, o rezistenta foarte scazuta la miscari precum clipitul si asigurand protectie in timpul proceselor de vindecare a epiteliului cornean. Lubristil nu contine agenti conservanti si este tolerat foarte bine.

Mod de administrare: instilati 1-2 picaturi de patru ori pe zi in sacul conjunctival. Instructiuni de utilizare: Rupeti recipientul cu doza unica din banda. Desfaceti prin rasucirea partii superioare fara a trage. Evitati atingerea ochiului sau a oricarei suprafete cu varful recipientului. Nu sunt cunoscute interactiuni ale produsului cu administrarea altor medicamente oftalmice, dar este recomandat ca Lubristil sa nu fie utilizat simultan sau in decurs de 10 minute de la administrarea altor medicamente oftalmice. Nu utilizati Lubristil in cazul in care recipientul cu doza unica este deteriorat. Deoarece nu contine agenti conservanti, solutia care nu este utilizata imediat trebuie aruncata. A nu se reutiliza. Depozitati la temperatura camerei. A nu se utiliza dupa data expirarii.

Reactii adverse: Utilizarea produsului poate provoca ocazional intoleranta (arsuri usoare sau iritatii).

Forma de prezentare: cutie cu 20 doze unice de 0,3 ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.11.2022