Blu Yal, 10ml, BioSooft

Suplimente alimentare

In stoc
40,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Blu Yal, 10ml, BioSooft

6423153

Solutie oftalmica cu hialuronat de sodiu 0,15%, substituent lacrimal sub forma de solutie sterila vasco-elastica pentru protectia corneei in cazul sindromului de ochi uscat.

Blu Yal picaturi oculare reprezinta o combinatie inovatoare ce contine o solutie salina echilibrata cu acid hialuronic. Acidul hialuronic continut in Blu Yal este puternic echilibrant.

Beneficii:

- O distributie uniforma a picaturilor in jurul corneei;

- Uniformitatea viscozitatii,

- Stabilitate mai buna a filmului lacrimal;

- Normalizarea tensiunii de suprafata;

- Aderenta mai buna pe celulele corneo-conjunctivale;

- Cresterea consistentei corneei;

- Posibilitatea diferitelor administratii de suplimente cu ochi de apa in timpul zilei, in scopul de a restabili starea corecta lacrimala.

Mod de utilizare: Substituent lacrimal util pentru a proteja corneea, este transparent, steril si viscoelastic. Protejeaza si lubrifiaza suprafata ochiului, impotriva unor agresiuni:

- Stres mecanic: de exemplu, la cei care poarta lentile de contact moi sau tari, in timpul procedurilor oftalmologice si chirurgicale;

- Stresul din mediu: de exemplu, aer conditionat, vant, frig, aer uscat, poluare, fum de tigara;

- Stres asupra vazului: cauzat de activitatea prelungita in fata ecranului calculatorului, la microscop, la conducatorii auto. Se utilizeaza la recomandarea medicului oftalmolog.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.10.2020