Suplimente alimentare

Blu Yal A 0.15% solutie oftalmica Free, 10ml, Biosooft

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

40,49 Lei

Pret / BUC: 40,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Blu Yal A 0.15% solutie oftalmica Free, 10ml, Biosooft

6423153

BLUyal A® free este o solutie oftalmica izotonica sterila ce contine sarea de sodiu a acidului hialuronic (FHA 1.0) si aminoacizi, fara conservanti, destinata suplimentarii secretiei lacrimale
si refacerii fiziologiei peliculei lacrimale.

Proprietati:

  • BLUyal A® free protejeaza si lubrifiaza suprafata ochiului, oferind calmare impotriva stresului mecanic, de mediu si vizual. Acidul hialuronic este o mucopolizaharida prezenta fiziologic in ochiul uman, care are proprietatea de a adera la suprafata ochiului, protejand-o si lubrifiind-o.
  • Datorita proprietatilor sale mucoadezive, ramane pe suprafata ochiului pentru mult timp si stabilizeaza pelicula lacrimala.
  • Formula cu aminoacizi contribuie la lubrifierea suprafetei ochiului si la imbunatatirea protectiei epiteliilor supuse diverselor tipuri de stres.

Ingrediente: Acid boric, tetraborat de disodiu decahidrat, clorura de sodiu, glicina, L-leucina, hidroclorura de L-lizina, L-prolina, apa pentru preparate injectabile.

Mod de utilizare: Aplicati 1-2 picaturi in sacul conjunctival de cel putin 3 ori pe zi. Produsul poate fi picurat in ochi chiar si atunci cand purtati lentile de contact.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.10.2020