Suplimente alimentare

Lubristil Relax Solutie oftalmica, 10ml, SIFI

Brand: SIFI
43,49 Lei

Pret / ML: 43,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lubristil Relax Solutie oftalmica, 10ml, SIFI

7508872

Prin proprietatile sale hidratante si de protectie hialuronatul de sodiu calmeaza iritatia, senzatiile de uscaciune, arsura sau corp strain in ochi cauzate de elemente din mediul inconjurator precum vant, soare, aer uscat, apa sarata, fum, iluminare excesiva, aer conditionat, incalzire, utilizarea prelungita a calculatorului sau in caz chirurgie oculara, conjunctivita, utilizare frecventa si prelungita a lentilelor de contact.

Distilatele forale se constituie intr-un ajutor eficace pentru ochii iritati, rosii si obositi.

Ingrediente: Distilat de musetel, distilat de hamamelis, distilat de afine, distilat de centella, hialuronat de sodiu, acid boric, tetraborat de sodiu decahidrat, clorura de sodiu, edetat de sodiu, apa pentru injectii.

Mod de utilizare: O picatura in ochi de 2-3 ori pe zi, dupa necesitati. Instilati o picatura in ochi, exercitand o presiune usoara asupra flaconului.

Precautii: Nu utilizati daca flaconul este deteriorat. Inchideti flaconul dupa utilizare. Nu utilizati in prezenta sarurilor cuaternare de amoniu. Nu utilizati daca sunteti sensibil la oricare dintre componentii produsului. Nu utilizati dupa data de expirare inscrisa pe flacon si pe exteriorul cutiei. Nu atingeti ochiul cu varful flaconului. Pastrati un interval de cel putin 10 — 15 minute fata de administrarea altor solutii oftalmice pentru uz extern. In cazuri rare, dupa administrare, se poate constata o incetosare temporara a vederii din cauza vascozitatii solutiei. In consecinta, se recomanda sa asteptati cateva secunde inaintea oricarei activitati care necesita o vedere clara. Dupa utillzare, nu aruncati flaconul in mediul inconjurator. Aruncati continutul dupa doua luni de la prima deschidere. Nu lasati la indemana si la vederea copiilor. Nu inghititi. Produsul este doar pentru uz oftalmic extern. Pastrati la temperatura camerei.

Forma de prezentare: Flacon de 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.