Suplimente alimentare

Lubristil Forte Picaturi oftalmice, 10ml, SIFI

Brand: SIFI
47,99 Lei

Pret / ML: 47,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lubristil Forte Picaturi oftalmice, 10ml, SIFI

7518926

Lubristil Forte asigura hidratarea si lubrifierea suprafetei oculare si calmeaza temporar arsura, iritatia si disconfortul cauzate de ochiul uscat. Solutia oftalmica poate fi utilizata ca protectie impotriva iritatiei ulterioare.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu 0,4%, distilat de Ginkgo biloba, distilat de afin, distilat de fenicul, distilat de Centella asiatica, acid boric, tetraborat de sodiu, clorura de sodiu, apa pentru solutii injectabile.

Mod de utilizare: Rupeti sigiliul inainte de prima administrare si scoateti capcul de protectie. Instalati 1 – 2 picaturi in fiecare ochi. Inchideti flaconul imediat dupa utilizare; continutul trebuie utilizat in decurs de 6 luni de la prima deschidere. Indicat si pentru utilizarea frecventa, de mai multe ori pe zi, in functie de nevoile personale sau conform sfatului medicului.

Avertizari: Doar pentru uz oftalmic. Produsul trebuie folosit de un singur pacient. Nu utilizati produsul daca la momentul primei deschideri flaconul este deteriorat sau nu este perfect inchis. In timpul aplicarii nu atingeti ochiul si nicio alta suprafata cu varful flaconului. Nu uitilizati in cazul unor alergii cunoscute la oricare dintre componente. In cazul aparitiei de efecte secundare in timpul utilizarii intrerupeti tratamentul si consultati medicul. Nu uitilizati produsul dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Nu lasati la indemana copiilor.

Forma de prezentare: Flacon de 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.10.2022