Suplimente alimentare

Solutie oftalmica Ededay, 10ml, NTC

Brand: NTC
CADOU Ornament de Craciun 2023
40,49 Lei

Pret / BUC: 40,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Solutie oftalmica Ededay, 10ml, NTC

652356060

Ededay este o solutie oftalmica hipertonica sterila, indicata pentru ameliorarea temporara a simptomelor asociate edemului cornean, cum ar fi tulburari de vedere si durere.

Proprietati:

- Datorita formulei sale inovatoare, solutia are proprietati mucoadezive care permit o aderenta crescuta la suprafata oculara la suprafata oculara, asigurand hidratarea si protectia ochiului.

- Hailuronatul de sodiu, datorita proprietatilor sale de lubrifiere si protectie mecanica, usureaza aplicarea solutiei reducand senzatia de arsura si iritatie specifica administrarii solutiilor hipertonice.

Ingrediente: Hialuronat de sodiu, Acid boric, Kolliphor P407, Trometamol, Sorbitol, Apa.

Mod de utilizare: 1-2 picatura instilata la fiecare 3-4h, la nevoie, sau respectati posologia indicata de medicul oftalmolog.

Avertizari: A nu se utiliza de catre persoane alergice la oricare dintre ingrediente. A se astepta cel putin 30 minute inainte de administrarea oricarui alt medicament oftalmic.

Forma de prezentare: Flacon de 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 13.12.2022