Suplimente alimentare

Omk1 solutie oftalmica, 10 ml, Omikron

Brand: OMIKRON
41,99 Lei

Pret / FL: 41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Omk1 solutie oftalmica, 10 ml, Omikron

17526466

OMK1 este un dispozitiv medical CE Clasa IIA care contine citicolina in solutie oftalmica. Glaucomul reprezinta o afectare progresiva a nervului optic asociata de cele mai multe ori cu (si cauzata de) cresterea presiunii intraoculare. I

nclude mai multe forme clinice de boala avand in comun moartea celulelor ganglionare retiniene cu modificari ale papilei si deteriorarea progresiva a campului vizual. Datorita prezentei Citicolinei, OMK1 asigura un suport structural util si benefic pentru refacerea integritatii membranei neuronilor retinieni lezati de afectiuni degenerative ale ochiului, cum ar fi glaucomul. Mai mult, solutiile care contin acid hialuronic sunt capabile sa creeze un micromediu favorabil proceselor de vindecare a suprafetei oculare in caz de leziuni ale epiteliului cornean sau conjunctival.

De fapt, acidul hialuronic care este obtinut prin sinteza biotehnologica da nastere unei solutii mucomimetice, mucoadezive si vascoelastice, capabila sa imbunatateasca stabilitatea filmului lacrimal si in acest fel OMK1 mentine suprafata ochiului lubrifiata, hidratata si protejata.

OMK1 imbunatateste functia retiniana si transmisia neuronala asociate cu Glaucomul cu unghi deschis. Este indicat ca adjuvant al tratamentului antihipertensiv al pacientilor cu glaucom si ameliorarea senzatiilor de iritatie, arsura sau corp strain.

Ingrediente:

2% Citicolina + 0,2% acid hialuronic cu greutate moleculara mare.

Mod de administrare:

1 picatura X 3 ori/zi, flacon de 10 ml, 30 zile de tratament.

Forma de prezentare: flacon cu 10 ml solutie oftalmica

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.