Suplimente alimentare

Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 0,5%, 10ml, SIFI

Brand: SIFI
3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
37,49 Lei

Pret / ML: 37,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lacrisifi Clar Solutie oftalmica 0,5%, 10ml, SIFI

7518154

Lacrisifi Clar reduce simptomele de ochi uscat precum arsura, mancarime si senzatia de corp strain.

Proprietati:

  • Actioneaza prin hidratare si lubrifiere, ameliorand simptomele de ochi uscat, inclusiv cele cauzate de utilizarea videoterminalelor, clipirea rara, anumite tratamente medicamentoase, poluarea atmosferica, aerul conditionat, climatizare, vant si soare.
  • Reduce stresul ocular cauzat de utilizarea lentilelor de contact.
  • Poate fi utilizat in cazul formelor severe de ochi uscat sau in cazul necesitatii unei hidratari imediate si a unei ameliorari de durata.

Ingrediente: Hipromeloza 0,5% (HPMC), fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu dibazic dodecahidrat, clorura de sodiu, apa pentru solutii injectabile.

Mod de utilizare: Rupeti sigiliul inainte de prima utilizare; Scoateti capacul si deschideti flaconul; Instalati 1-2 picaturi in fiecare ochi exercitand o presiune usoara asupra flaconului; Pe masura deschiderii flaconului poate fi necesar sa exercitati o presiune mai mare pentru a administra solutia. Acest fapt se datoreaza proprietatilor sistemului de inchidere care actioneaza pentru a pastra sterilitatea si proprietatile chimice si fizice ale solutiei fara conservanti.

Precautii: Produsul trebuie utilizat de un singur pacient. Produsul este doar pentru uz oftalmologic. Nu utilizati niciodata produsul in cazul in care, la deschiderea ambalajului, flaconul este deteriorat sau nu este perfect sigilat. In timpul aplicarii nu atingeti ochiul si nicio alta suprafata cu varful picuratorului al flaconului. Nu uitilizati in cazul unei alergii cunoscute la oricare dintre componente. In cazul aparitiei problemelor in cursul tratamentului intrerupeti utilizarea si consultati medicul. Nu uitilizati dupa data de expirare inscrisa pe cutie si pe flacon. Dupa utilizare aruncati flaconul in mod corespunzator. Nu lasati la indemana copiilor.

Forma de prezentare: Flacon de 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022