Lapte praf Milumil 1, incepand de la nastere, 600g, Milupa

Mama si copilul

Brand: MILUPA
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
35,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Milumil 1, incepand de la nastere, 600g, Milupa

7520213

Lapte formula de inceput, cu PreciNutri, recomandata de la nastere. In prima etapa de dezvoltare, laptele matern este cel mai bun pentru copilasul tau. In cazul in care, din diverse motive, nu poti sa alaptezi sau laptele matern nu este suficient, Milupa Milumil a dezvoltat o formula de lapte pentru sugari cu PreciNutri. PreciNutri este amestecul unic de nutrienti care contine: GOS/FOS, LC-Pufa, nucleotide.

Ingrediente: lactoza (din lapte de vaca), uleiuri vegetale, lapte de vaca degresat, zer demineralizant, concentrat din zer, galactooligizaharide, proteina din lapte de vaca, ulei de peste, fosfat tricalcic, fructooligozaharide, clorura de potasiu, ulei de in Mortierella alpina, citrat de sodiu, clorura de colina, magneziu hidrogen fosfat, citrat de potasiu, acid L-ascorbic, inazifol, emulsifiant, clorura de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, L-carnititna, antioxidant, D-pantotenat de calciu, nicotinomida, sulfat de cupru, Dl-alfa tocoferil acetat, retinil plamitat, hidroclorura de siamina, riboflavina, hidroclorura de piridoxina, acid pferollmonoglutamic, iodura de potasiu, sulfat de manga, selenit de sodiu, fitomenadiona, D-biotina, colecalciferol, cianocobalamina.

Mod de utilizare: recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 600g.

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.12.2021