Sanatate (891)

 • Polipi pe colon: cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Diagnosticul de polipoza colonica poate fi ingrijorator, desi nu intotdeauna e cazul sa intri in panica. In acest articol poti afla ce sunt polipii pe colon, din ce cauza apar, ce simptome pot genera, cum pot fi tratati, de ce este important sa nu ii ignori si daca exista metode eficiente de preventie.
  Polipi pe colon: cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Epicondilita laterala: cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Epicondilita laterala este cunoscuta si drept „cotul tenismenului”. Te invitam sa afli din acest articol care sunt cauzele ce duc la aparitia acestei afectiuni, ce simptome o pot semnala, in ce consta tratamentul si ce masuri de prevenire se pot lua.
  Epicondilita laterala: cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Saptamana 34 de sarcina - evolutie si sfaturi utile

  In saptamana 34 de sarcina copilul reactioneaza la auzul vocilor din jurul sau, iar maturizarea plamanilor si a sistemului nervos central continua. Resimti un disconfort tot mai mare in realizarea sarcinilor zilnice. Mergi la controalele medicale periodice si incearca sa ai un stil de viata cat mai sanatos!
  Saptamana 34 de sarcina - evolutie si sfaturi utile
 • Leucoaraioza: cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Leucoaraioza se poate dezvolta odata cu unele afectiuni frecvente in randul populatiei varstnice, cum ar fi accidentul vascular cerebral. Totusi, boala poate afecta uneori si tinerii, pe fondul unor afectiuni precum scleroza multipla, dar chiar si copiii. Leucoaraioza se manifesta la nervii care leaga diferite parti ale creierului intre ele sau cei care realizeaza conexiunea dintre creier si de...
  Leucoaraioza: cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Saptamana 33 de sarcina - evolutie si sfaturi utile

  In saptamana 33 de sarcina copilul poate face diferenta intre zi si noapte si unii dintre micuti se pot pozitiona cu capul in jos, pregatindu-se pentru nastere. Corpul tau trece prin transformari care aduc in aceasta perioada senzatii de amorteala si furnicaturi la nivelul mainilor si picioarelor. Mergi la controalele medicale, fa miscare si nu uita sa te hranesti cat mai sanatos!
  Saptamana 33 de sarcina - evolutie si sfaturi utile
 • Lordoza: cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Afectiunile coloanei vertebrale, cum ar fi scolioza, cifoza si lordoza, implica o pierdere a dimensiunilor curbelor naturale. Insa, functia optima a coloanei vertebrale si sanatatea depind de capacitatea sa de a-si mentine curburile/alinierea naturala. Citeste in continuare despre ce este lordoza, cum afecteaza sanatatea coloanei si care sunt optiunile de tratament si preventie pentru o viata...
  Lordoza: cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Dizenteria: cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Dizenteria reprezinta un tip de infectie ce se dezvolta in intestin si care are drept manifestari principale diareea si crampele abdominale. Dorim sa iti oferim informatii despre aceasta afectiune, astfel ca ti-am pregatit materialul de fata, pe care te invitam sa il parcurgi.
  Dizenteria: cauze, manifestari si optiuni de tratament
 • Stomatita: cauze, manifestari si optiuni de tratament

  Stomatita este o inflamatie care poate afecta capacitatea de a manca, a vorbi si de a dormi. Descopera din ce cauze apare, de cate tipuri exista, prin ce simptome e caracterizata, cum se diagnosticheaza, ce tratamente sunt eficiente, precum si cum poti preveni stomatita!
  Stomatita: cauze, manifestari si optiuni de tratament