Sanatate (148)

 • Îngrijirea și protecția pielii în cazul agresiunilor specifice verii

  Vara este sezonul in care ne bucuram de soare, aer curat, drumetii, natura. Este perioada din an in care ne gandim cel mai mult la vacanta. Sezonul cald insa nu inseamna ca nu trebuie sa avem grija de noi, dimpotriva.

  Îngrijirea și protecția pielii în cazul agresiunilor specifice verii
 • Totul despre conjunctivita: Cauze, simptome si tratament

  Ochi rosii sau senzatie de corp strain in ochi? Acestea sunt semne care pot anunta aparitia unei afectiuni inflamatoare: conjunctivita. In cele ce urmeaza, va prezentam cauzele, factorii de risc, simptomele conjunctivitei cat si metode de tratament.

  Totul despre conjunctivita: Cauze, simptome si tratament
 • Astigmatismul: Cum se manifesta si cum poate fi tratat?

  Astigmatismul este o afectiune oftalmologica destul de des intalnita. Ea poate sa apara si la copii, dar, si in cazul persoanelor adulte. In cele ce urmeaza, va prezentam cauzele, simptomele astigmatismului cat si metodele de tratament.

  Astigmatismul: Cum se manifesta si cum poate fi tratat?
 • Osteoporoza: Cauze, simptome, diagnosticare si tratament

  Osteoporoza este o boala a sistemului osos cu care se confrunta multe persoane aflate la varste adulte. In cele ce urmeaza, va prezentam cauzele si simptomele afectiunii, cat si metode de tratament si preventie.

  Osteoporoza: Cauze, simptome, diagnosticare si tratament
 • Ce este piciorul diabetic si cum poate fi tratat?

  Afla din acest ghid ce este piciorul diabetic, cum se ingrijeste, probleme asociate, simptome, metode de tratament si preventie.

  Ce este piciorul diabetic si cum poate fi tratat?
 • Bruceloza: Cauze, simptome, transmitere si tratament

  Bruceloza este o boala infectioasa care afecteaza sute de mii de oameni si animale din intreaga lume. In cele ce urmeaza, va prezentam cauzele de aparitie ale bolii, simptome, mod de transmitere si metode de tratament si preventie.

  Bruceloza: Cauze, simptome, transmitere si tratament
 • Torticolis: Cauze, simptome si metode de tratament

  Torticolis este o afectiune cu care o persoana se poate confrunta la orice varsta. De multe ori, afectiunea poate sa treaca de la sine, insa, in alte cazuri necesita urmarea unui tratament. In cele ce urmeaza va prezentam cauze, simptome si metode de tratament pentru torticolis.

  Torticolis: Cauze, simptome si metode de tratament
 • Toxoplasmoza: Cauze, simptome, diagnosticare si tratament

  O mare parte din populatia planetei este infestata cu parazitul din genul Toxoplasma de-a lungul vietii, in anumite zone procentele atingand chiar cifra de 60%. In cele ce urmeaza, va prezentam cauzele, simptomele toxoplasmozei si formule de tratament.

  Toxoplasmoza: Cauze, simptome, diagnosticare si tratament