Sistem imunitar (18)

 • Gripa: simptome, tratament, preventie

  Gripa sezoniera este o afectiune respiratorie si contagioasa, provocata de un virus. Afectiunea poate cauza complicatii severe precum pneumonie, sinuzita, astm, otita, dar nu numai.

  Gripa: simptome, tratament, preventie
 • Furunculul: ce este, de ce apare si cum se trateaza

  In cele ce urmeaza iti spunem tot ce trebuie sa stii despre furuncul, pentru ca tu sa poti lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste tratarea si prevenirea aparitiei acestuia.

  Furunculul: ce este, de ce apare si cum se trateaza
 • Importanta vitaminelor si mineralelor in sezonul rece

  Imagineaza-ti sanatatea precum o planta. Daca o uzi si ii dai substantele nutritive de care are nevoie, va fi infloritoare, dar daca uiti de ea se va ofili. Tot asa, daca vrei sa treci infloritor prin sezonul rece, ai grija de sanatatea ta si alege corect vitaminele si mineralele necesare.

  Importanta vitaminelor si mineralelor in sezonul rece
 • Top 4 plante medicinale pentru intarirea sistemului imunitar

  Imunitatea sau scutul de supravieturie al organismului reprezinta capacitatea pe care o are corpul de a se apara impotriva factorilor care ii ameninta buna functionare.

  Top 4 plante medicinale pentru intarirea sistemului imunitar
 • Raceala sau alergie: Cum le deosebesti?

  Schimbarile de temperatura din timpul verii, bautul de apa rece sau mancatul de inghetata pot duce la episoade de raceala, chiar daca afara este canicula.

  Raceala sau alergie: Cum le deosebesti?
 • Back to school: Ghid pentru intoarcerea la scoala in contextul COVID-19

  In contextul noului coronavirus, intoarcerea la scoala si mai ales procesul educational vor suferi modificari substantiale. Cele mai multe vor avea legatura cu capacitatea parintilor si profesorilor de a se adapta noilor cerinte si mai ales de a le explica celor mici si adolescentilor, pe intelesul lor, de ce regulile de igiena sunt mai importante acum ca niciodata si de ce purtatul mastii si...

  Back to school: Ghid pentru intoarcerea la scoala in contextul COVID-19
 • Complexul de vitamine B: rol, beneficii si surse

  Complexul B include 8 vitamine esentiale pentru buna functionare a organismului. Un aport adecvat de vitamine B aduce multiple beneficii asupra sanatatii.

  Complexul de vitamine B: rol, beneficii si surse
 • Top 5 vitamine pentru circulatia sangelui - Ce suplimente iei pentru imbunatatirea circulatiei sanguine

  Sistemul circulator realizeaza transportul sangelui in organism, cele mai importante elemente fiind inima si vasele saguine.

  Top 5 vitamine pentru circulatia sangelui - Ce suplimente iei pentru imbunatatirea circulatiei sanguine