Sistemul digestiv (118)

Sortare dupa
Ceai Anghinare, 50 g, Fares

Remedii naturiste

Ceaiul de anghinare susţine funcţiile hepato-biliare, reduce disconfortul digestiv, senzaţia de balonare şi flatulenţa. Ajuta la reducerea nivelului d
Ceai Chimion, 50 g, Fares

Remedii naturiste

Ceaiul de chimion sustine digestia si functiile digestive. In plus, sustine lactatia la mamele care alapteaza. Mentionat de savantii antici Theophrast
Colon Protect Fit, 20 plicuri, Zdrovit

Remedii naturiste

Colon Protect Fit este un supliment cu fibre naturale care sustine un tranzit intestinal regulat si o greutate corporala optima. Colon Protect Fit est
18.34 Lei
Stoc epuizat
Tinctura de Levantica, 50ml, Plantextrakt

Suplimente alimentare

Extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane, cu raport de extractie:  700g inflorescente proaspete de Levantica / 1 litru tinctura.
7.69 Lei
Stoc epuizat
Melilax Microclisma pentru Adulti, 6x10g, Aboca

Remedii naturiste

Melilax Microclisma este o microclisma inovatoare pe baza de miere, care combina o actiune echilibrata de evacuare cu o actiune protectoare si calmanta a mucoasei rectale, utila pentru a combate disconfortul, iritatia si inflamatia, prezente in caz de constipatie.
30.89 Lei
Stoc epuizat
Redigest, 30 comprimate, Hofigal

Remedii naturiste

Redigest asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive cu actiune de completare a dietei zilnice si substituent polienzimatic eficace pentru reglarea regimului alimentar.
Argint Coloidal in Miere Argimel 1000ppm, 50ml, Aghoras

Remedii naturiste

ArgiMel este un argint coloidal concentrat, stabilizat cu miere de albine. Acesta este motivul pentru care acest produs are un pret extrem de scazut, el nefiind un produs electrocoloidal, ci unul care contine stabilizatori naturali (miere de albine poliflora).
EpiGenic PRO, 100ml, Aghoras

Remedii naturiste

Cercetarile ultimelor decenii au scos la lumina multele dintre mecanismele de actiune prin care poate fi influentata functionarea ADNului, stiinta numita epigenetica (dincolo de genetica, intr-o traducere aproximativa).
Extract uleios de sunatoare, 30ml, Solaris

Remedii naturiste

Adjuvant in tratarea dischineziei biliare hipotona, stimulant al functiei hepatice, gastrita hiperacida, ulcer gastric, colita cronica cu constipatii,
4.09 Lei
Stoc epuizat
Ulei esential de busuioc, 10ml, Solaris

Remedii naturiste

Acest ulei esential actioneaza ca antiseptic intestinal, carminativ, galactogen, diuretic, antiinflamator renal, antiseptic pulmonar, antifungic si febrifug .
4.79 Lei
Stoc epuizat
Sistemul digestiv

Sistemul digestiv

Produse naturiste pentru sistemul digestiv