Colon Protect cu fibre naturale si gust de rodie, 20 plicuri, Zdrovit

Brand: ZDROVIT
18,99 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7491189

Colon Protect cu fibre naturale detoxifica si curata colonul. Este recomandat pentru mentinerea unui transit intestinal regulat si pastrarea unei greutati corporale optime. Semintele de Psyllium, care contin mucilagii, fitosteroli si amidon, retin apa si isi maresc volumul, formand un gel care trece nemodificat prin intestin, stimuland peristaltismul si avand efect protector asupra mucoasei intestinale. De asemenea, Colon Protect este hipocolesterolemiant si hipoglicemiat. Ofera o senzatie de satietate si retine substantele toxice si iritante din intestin. Pectinele completeaza actiunea fibrelor din semintele Psyllium, reducand nivelul colesterolului plasmatic prin stimularea conversiei acestuia in acizi biliari si ajutand la eliminarea lor.

Ingrediente:

Maltodextrina, pulbere de seminte Psyllium husk, acid citric, pectine din mere, citrat trisodic, arome de macese si de rodii, aspartam, acesulfam k, colorant E124.

1 plic de 6500 mg contine: pulbere de seminte de Psyllium husk 2000 mg, pectine din mere 300 mg.

Mod de administrare:

Adulti 1-3 plicuri pe zi.

Pentru administrare, sunt 3 moduri de preparare:

- Se adauga continutul unui plic intr-un pahar plin cu apa.

- Se adauga continutul unui plic intr-un pahar cu apa pe jumatate plin si se consuma imediat dupa ce s-a format un jeleu aroma.

- Se adauga continutul unui plic peste musli sau peste alte alimente.

Forma de prezentare: cutie cu 20 plicuri