Hemovert, 15 comprimate + 15 plicuri, Sun Wave Pharma

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

76,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Hemovert, 15 comprimate + 15 plicuri, Sun Wave Pharma

17535056

Hemovert este solutia completa sub forma de comprimate si plicuri, iar prin ingredientele continute, asigura un aport de flavonoizi, taninuri, mucilagii, fibre vegetale solubile si insolubile.

Beneficii:

• Sustin integritatea sistemului venos (Vitis vinifera, Diosmina, Hesperidina)
• Contribuie la funtionarea normala a tranzitului intestinal (Plantago ovata, Emblica officinalis, Terminalia chebula, Amorphophallus konjac)
• Ajuta la desfasurarea normala a digestiei (Plantago ovata)
• Sustin functia digestiva (Emblica officinalis, Picrorhiza kurroa, Terminalia chebula)
• Au rol antioxidant si antiinflamator (Curcuma longa, Cammiphora myrrha)
• Are rol astringent (Argila rosie, Pinus succinifera).

Mod de administrare: Primele 5 zile de utilizare: oral - cate 1 comprimat si cate 1 plic de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dupa mese. URrmatoarele 5 zile: oral - 1comprimat dimineata si 1 plic seara, dupa mese. Continutul plicului se dizolva in 200ml apa calduta, se amesteca energic si suspensia rezultata se consuma imediat. Atunci cand se utilizeaza seara, se va pastra un interval de 1 ora inainte de culcare.

Precautii si contraindicatii:

Deoarece Psyllium poate scadea absorbtia unor medicamente administrate pe cale orala, se recomanda ca administrarea acestora sa se faca cu 1 ora inainte sau 1 ora dupa utilizarea continutului plicurilor de Hemovert.

Se recomanda a se evita consumul continutului plicurilor de Hemovert chiar inainte de culcare.

Utilizarea continutului plicurilor de Hemovert nu se recomanda persoanelor care sufera de ocluzie intestinala, simptome abdominale nediagnosticate sau care au dificultati la inghitire.

Forma de prezentare: 15 comprimate + 15 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.06.2021