Impruvis Probiotics, 10 plicuri, Bifodan

Suplimente alimentare

Brand: BIFODAN
In stoc
31,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Impruvis Probiotics, 10 plicuri, Bifodan

17534067

Impruvis este un produs inovator, care contine o combinatie atent selectionata de tulpini probiotice cu eficacitate dovedita clinic, colonizand intreg tractul intestinal. Tulpinile din IMPRUVIS sunt unele dintre cele mai intens studiate probiotice, cu eficacitate mare, dovedita de studii clinice de anvergura.

Beneficii:

- au o aderenta excelenta la peretii intestinali, stimuland multiplicarea bacteriilor benefice si restaurarea florei intestinale normale ;
- ajuta la reducerea numarului, severitatii si duratei infectiilor respiratorii;
- ajuta la refacerea florei intestinale afectata de consumul de antibiotic;
- favorizeaza un tranzit intestinal normal: ajuta la combaterea tranzitului intestinal intarziat sau accelerat;
- stimuleaza dezvoltarea sistemului imunitar.

Caracteristici:

- foarte usor de administrat atat la copii cat si la adulti;
- fara coloranti;
- fara conservanti;
- fara gluten sau lactoza;
- fara zahar.

Mod de utilizare:

Pentru copii cu varsta de peste 1 an si adulti – 1 plic Fast Melt / zi (1g). In caz de nevoie imediata, 2 plicuri / zi. Se deschide plicul, se pune pulberea direct in cavitatea bucala, fara a fi nevoie de apa. Se dizolva instantaneu pe limba. Alternativ, se poate pune pulberea pe mancare. Se poate administra pe perioade lungi de timp – 1 an.

In cazul folosirii de antibiotice in paralel, se recomanda administrarea plicului Impruvis cu 2 - 3 ore inainte sau la 2 - 3 ore dupa tratamentul cu antibiotic. Administrarea trebuie sa continue timp de 5 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotic.

Ingrediente:

1 plic contine - indulcitori: eritritol, xilitol, emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, dioxid de siliciu; arome de capsuni si de zmeura; agenti de incarcare: oxid de magneziu, carboximetilceluloza de sodiu reticulata; acidifiant: acid citric; pulbere de Lactobacillus rhamnosus GG, pulbere de Bifidobacterium lactis BL-04.

Forma de prezentare: 10 plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.06.2022