Probiotic Solutions Tulpini Multiple 25 Miliarde CFU, GNC

Suplimente alimentare

Brand: GNC
188,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
  • 3 la pret de 2
7,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7533517

Contine 25 de miliarde de culturi active vii, studiate clinic cu tulpini multiple pentru a ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale. Include FOS (prebiotice), pentru potentarea actiunii probioticelor, ceea ce il transforma intr-un produs simbiotic (produs ce contine atat probiotice cat și prebiotice), asigurand stabilitatea, calitatea, eficacitatea, rata de supravietuire și siguranta in utilizare.

Indicatii:

  • Ofera suport digestiv si imunitar.
  • Este demonstrat clinic ca reface flora intestinala si sustine sanatatea digestiva, include FOS (prebiotice), pentru potentarea actiunii probioticelor.
  • Eficacitate Garantata!
  • Nu necesita refrigerare dupa deschidere!

Ingrediente: Complex ProbioticProbiotice LAB4, Lactobacillus acidophilus ( CUL 60) Lactobacillus acidophilus ( CUL 21 ) Bifidobacterium bifidum ( CUL 20) Bifidobacterium animalis subsp. Lactis ( CUL 34 ) Amestec de mai multe tulpini Lactobacillus salivarius (CUL 61), Lactobacillus paracasei (CUL 80), Lactobacillus plantarum (CUL 66), Lactobacillus casei (CUL 06),Lactobacillus fermentum (CUL 67), Lactobacillus gasseri (CUL 09), Pediococcus pentosaceus (CUL 15), Bifidobacterium breve (CUL 74), Streptococcus thermopilius (CUL 68), Lactobacillus acidophilus NCFM®, Bifidobacterium lactis HNO19™, Lactobacillus rhamnosus HN001™25 miliarde culturi active*Fructooligozaharide (FOS) 100 mg. Alte ingrediente: capsula cu invelis vegetal (hidroxipropil metilceluloza), siliciu, stearat de magneziu, dioxid de titan. Nu contine: gluten, lactoza.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, administrati o capsula zilnic in timpul mesei. 

Atentionari: 

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: flacon cu 30 de capsule vegetale.

Data ultimei actualizari 24.06.2021