Betaine HCL si Pepsin, 60 capsule, Zenyth

Suplimente alimentare

Brand: ZENYTH
In stoc
58,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
  • 3 la pret de 2
7,99 Lei

Despre produs

17538541

Betaine HCL si Pepsin este un supliment alimentar pentru combaterea hipoaciditatii gastrice si sustinerea digestiei. Produsul este sursa de acid clorhidric si pepsina si contribuie la asigurarea unei digestii sanatoase, prin reglarea aciditatii gastrice si a motilitatii gastrointestinale, favorizeaza digestia proteinelor, absorbtia mineralelor si a altor nutrienti necesari organismului si ajuta la mentinerea unor niveluri normale de homocisteina.

Compozitie: Clorhidrat de betaina, pepsina, hipromeloza.

Nu contine coloranti, conservanti, alti aditivi chimici sau organisme modificate genetic.

Mod de administrare: Adulti: 1 – 4 capsule, in timpul meselor bogate in proteine. Se va incepe cu administrarea unei capsule, doza fiind crescuta cu cate o capsula, se va urmari reactia organismului timp de 15 minute de la terminarea mesei.

Precautii: Senzatia de caldura in zona gatului sau a pieptului sau o usoara durere sau greutate in zona superioara a abdomenului vor indica depasirea cantitatii optime de produs.

Forma de prezentare: 60 capsule

Data ultimei actualizari 12.05.2021