Suplimente alimentare

AntiAlcool Plant, 30ml, PlantExtrakt

30,49 Lei

Pret / FL: 30,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: AntiAlcool Plant, 30ml, PlantExtrakt

5343899

PlantExtrakt AntiAlcool Plant, este un produs fitoterapic eficient in dependenta de alcool, care diminueaza dorinta de bauturi alcoolice.

Proprietati:
Solutia eficienta in dependenta de alcool
Administrat in cure de durata, poate duce la scaderea progresiva a consumului de bauturi alcoolice si la imbunatatirea starii generale. Reduce si tulburarile nervoase si arsurile digestive cu senzatie de constrictie, ca efect al dependentei de alcool
Se poate administra ca atare, sau - la nevoie - in bautura.
Complex de extracte vegetale de Asarum europaeum - Piperul lupului, Capsicum annuum - Ardei iute si Phytolacca decandra - Carmaz.
Contine alcool etilic de cereale 50 % vol.

Compozitie:
100g contin: extracte vegetale lichide din: radacina de *Asarumeuropaeum - Piperul lupului (raport solvent - extract 1:1) 20g, fructe de Capsicum annuum - Ardei iute (raport planta - solvent 1:5) 20g si planta de *Phytolacca decandra - Carmaz (raport solvent - extract 1:1) 0,4g.Contine alcooletilic de cereale 50%vol.Valoare energetica 3,5 kcal/g
*Planta recoltata ecologic.
Certificare ecologica EcoInspect Ro-008

Mod de administrare:
Se administreaza prin tatonare, pornind de la 5-10 picaturi, pana la 40 de picaturi, de 3 ori pe zi, diluate in jumatate de pahar de apa; la nevoie, administrarea se poate face si direct in bautura: 10 pana la 40 de picaturi la 1 litru de vin, 20 pana la 80 de picaturi la 0,5 litri de tarie.
Curele sunt de durata diferita, de la caz la caz, intre 1 si 3 luni. Dozele se stabilesc prin tatonare, in functie de gradul de dependenta.
Contraindicat in sarcina si alaptare.

Forma de prezentare: Ssicla 30ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021