Picaturi probiotice pentru copii Protectis, 10ml, BioGaia

Suplimente alimentare

In stoc
62,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7525471

Picaturile pentru copii BioGaia Protectis sunt un supliment alimentar care ajuta la restabilirea echilibrului benefic si natural al florei intestinale. Produsul colonizeaza in mod natural tractul digestiv uman, avand capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu aparatul digestiv.

Protectis este eficient pentru copii in caz de colici intestinale, regurgitatie, constipatie, diaree, administrarea de antibiotic, durere abdominala functionala. Poate fi administrat pe termen lung, inca din prima zi de viata. Produsul deriva din lapte matern, fiind lipsit de toxine si conservanti si are un gust neutru.

Ingrediente: Ulei de floarea soarelui, ulei de trigliceride cu lant mediu (samburi de palmier) si Lactobacillus reuteri DSM 17938. Ambalajul contine un dispozitiv deshidratant (desicant) de culoare alba care prelungeste termenul de valabilitate. Dispozitivul desicant este aprobat pentru utilizare in contact direct cu alimente si nu trebuie sa fie consumat. Produsul este ambalat intr-o atmosfera protectoare.

Mod de administrare: 5 picaturi o data pe zi, a se agita bine inainte de utilizare. Pentru o aplicare mai usoara, duza pentru ventilatie de pe insertia flaconului trebuie sa fie indreptata in sus. Inclinati flaconul la un unghi de 45 de grade, iar picaturile se vor forma incet. Picaturile se pot administra cu lingurita, in timpul alaptatului sau adaugate la laptele matern sau formula de lapte praf. Picaturile nu schimba gustul bauturilor sau alimentelor.

Precautii:

Nu trebuie depasita doza recomandata.

Acest produs nu trebuie utilizat pentru a inlocui un regim alimentar variat.

Nu adaugati in bauturi sau alimente fierbinti pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili.

Sarcina si alaptarea: Produsul poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

Forma de prezentare: 10ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021