Suplimente alimentare

Protectis picaturi probiotice pentru copii, 10ml, BioGaia

CADOU Ornament de Craciun 2023
79,99 Lei

Pret / FL: 79,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Protectis picaturi probiotice pentru copii, 10ml, BioGaia

7525471

Picaturile pentru copii BioGaia ProTectis sunt un supliment alimentar care contine tulpina brevetata de acid lactic Lactobacillus reuteri Protectis, care ajuta la restabilirea echilibrului benefic si natural al florei intestinale. Deoarece L. reuteri Protectis colonizeaza in mod natural tractul digestiv uman, are o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu aparatul digestiv uman.

L. reuteri Protectis a fost testat in cadrul a peste 130 studii clinice si si-a dovedit eficacitatea si siguranta pentru copii in caz de: colici intestinale, regurgitatie, constipatie, diaree, administrarea de antibiotic, durere abdominala functionala. Produsul poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

Produsele ProTectis de la BioGaia contin specii de Lactobacillus reuteri din familia Lactobacillus cu tulpina Lactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938). Habitatul natural al acestei tulpini este tractul digestiv uman, astfel incat este bine adaptata in acest mediu si poate supravietui in tractul nostru gastrointestinal. Lactobacillus reuteri Protectis suplimenteaza in mod natural flora intestinala si previne dezvoltarea microorganismelor daunatoare.

Caracteristici:

  • Usor de administrat: 5 picaturi o data pe zi;
  • Origine naturala – Lactobacillus reuteri Protectis;
  • Deriva din lapte matern, lipsit de toxine;
  • Sigur pentru copii, se poate administra inca din prima zi de viata;
  • Se poate administra pe termen lung;
  • Gust neutru;
  • Nu contine conservanti;
  • Nu contine zahar, gluten sau lactoza;

Ingrediente: O doza contine minim 100 milioane de bacteii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Ulei de floarea soarelui, ulei de trigliceride cu lant mediu (samburi de palmier) si Lactobacillus reuteri DSM 17938.

Mod de utilizare: A se agita bine inainte de utilizare. Utilizati 5 picaturi o data pe zi. Pentru o aplicare mai usoara, duza pentru ventilatie de pe insertia flaconului trebuie sa fie indreptata in sus. Inclinati flaconul la un unghi de 45 de grade,iar picaturile se vor forma incet. Picaturile se pot administra cu lingurita, in timpul alaptatului sau adaugate la laptele matern sau formula de lapte praf. Picaturile nu schimba gustul bauturilor sau alimentelor.

Precautii:

Nu adaugati in bauturi sau alimente fierbinti pentru a nu afecta culturile vii de lactobacili.

Nu trebuie depasita doza recomandata.

Acest produs nu trebuie utilizat pentru a inlocui un regim alimentar variat.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 18.07.2022