Bronhoklir pentru tuse productiva, 15 plicuri, Stada

Suplimente alimentare

Brand: STADA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

13,12 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7517952

Bronhoklir pentru tuse productiva.

Regleaza si normalizeaza secretia de mucus la persoanele cu tuse productiva. Efect imunostimulator si antiinflamator dovedit al extractului de Cimbru de cultura. Sustine procesul de expectoratie prin extractele din Ciubotica-cucului, cu un continut ridicat de substante bioactive. Aport optim de antioxidanti prin continutul bogat in vitamina C al extractului de Ciubotica-cucului care asigura refacerea mai rapida dupa un episod de infectie respiratorie.

Compozitie:

Extract de Ciubotica-cucului si extract de Cimbru-de-cultura, imbogatit cu echinaceea, ulei de anason si eucalipt, vitamina A, C si E.

Avantaje: 

Regleaza si normalizeaza secretia de mucus la persoanele care acuza episoade de tuse productiva. Are un efect imunostimulator dovedit datorita compozitiei naturale si continutului ridicat de vitamin C. Sustine refacerea mai rapida a organismului dupa un episode de infectie a tractului respirator. Asigura un aport optim de antioxidanti.

Recomandari de utilizare: Adulti si copii cu varsta de peste 12 ani: cate un plic cu sirop (5 ml) de 3 ori pe zi. Durata recomandata a utilizarii este de o saptamana.

Forma de prezentare: 15 plicuri x5 ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.03.2021