Degasil, 32 capsule, Walmark

Suplimente alimentare

Brand: WALMARK

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

25,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7500824

Degasil calmeaza si previne balonarea si flatulenta pentru ameliorarea tulburarilor gastro-intestinale si pentru pregatirea examinari cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului (la recomandarea medicului). Este un dispozitiv medical, sub forma de capsule, care imbunatateste confortul intestinal si abdominal la persoanele cu tulburari gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism si tensiune abdominala.

Este formulat pe baza de simeticona, substanta dovedita stiintific ca actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal: reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea si flatulenta (acesta este un efect antispumant) reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar in explorarile radio-imagistice). Poate fi folosit si pentru pregatirea in vederea examinarii medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.

Ingrediente: Simeticona 280mg.

Mod de administrare: 1 – 2 capsule dupa fiecare masa principala, cu un pahar mare de apa.

Forma de prezentare: 32 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021