Suplimente alimentare

Degasil, 32 capsule, Walmark

Brand: WALMARK
CADOU Ornament de Craciun 2023
22,49 Lei

Pret / CPS: 0,70 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Degasil, 32 capsule, Walmark

7500824

Degasil calmeaza si previne balonarea si flatulenta pentru ameliorarea tulburarilor gastro-intestinale si pentru pregatirea examinari cu scop de diagnostic la nivelul abdomenului (la recomandarea medicului). Este un dispozitiv medical, sub forma de capsule, care imbunatateste confortul intestinal si abdominal la persoanele cu tulburari gastro-intestinale legate de acumularea de gaz la nivel intestinal: balonare, meteorism si tensiune abdominala.

Este formulat pe baza de simeticona, substanta dovedita stiintific ca actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal: reduce acumularea de gaz la nivel intestinal, balonarea si flatulenta (acesta este un efect antispumant) reduce umbrele produse de gaze la nivel intestinal (necesar in explorarile radio-imagistice). Poate fi folosit si pentru pregatirea in vederea examinarii medicale a abdomenului prin radiografie, ecografie sau endoscopie.

Ingrediente: Simeticona 280mg.

Mod de administrare: 1 – 2 capsule dupa fiecare masa principala, cu un pahar mare de apa.

Forma de prezentare: 32 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021