Suplimente alimentare

Cetebe Imuno-Active, 30 capsule, Stada

Brand: STADA
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
23,99 Lei

Pret / CPS: 0,80 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Cetebe Imuno-Active, 30 capsule, Stada

7509200

Cetebe Imuno-Active este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Cetebe Imuno-Active contine Vitamina D3, Zinc si granule cu eliberare prelungita pe baza de Vitamina C. Granulele cu eliberare prelungita din Cetebe au fost create pentru a asigura concentratii constante de vitamina C in sange si tesuturi pe perioade mai lungi, deoarece organismul uman nu este capabil sa stocheze vitamina C mai mult de cateva ore. Prin combinatia celor 3 componente ale sale, Cetebe Imuno-Active este de ajutor persoanelor cu imunitate scazuta, celor cu deficit de vitamina C, vitamina D3 sau zinc, in timpul perioadelor de activitati fizice si intelectuale intense, inainte si in timpul sezonului rece.

Beneficii:

  • Vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidative;
  • Zincul contribuie la la mentinerea sanatatii parului, unghiilor, a functiei cognitive si la functionarea normala a sistemului imunitar;
  • Vitamina D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular;
  • Granulele din Cetebe asigura eliberarea treptata a vitaminei C pe parcursul a 8 ore si contribuie la o absorbtie aproape completa a acesteia.

Ingrediente: fiecare capsula contine vitamina C – 300 mg, zinc – 10 mg, vitamina D3 - 10 µg si excipienti.

Mod de utilizare: se administreaza 1 capsula pe zi, care se inghite cu o cantitate suficienta de apa, fara a fi mestecata.

Nu se administreaza impreuna cu alte suplimente alimentare ce contin zinc.

Forma de prezentare: cutie cu 30 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.11.2022