Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, 30 comprimate, Doppelherz

Suplimente alimentare

In stoc
20,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7494522

 

Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu iti asigura necesarul zilnic de Calciu si Magneziu, doua minerale de importanta vitala de care corpul are nevoie pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice, dar si oligoelementele Zinc si Seleniu, atat de necesare in reglarea metabolismului.

Beneficii:

  • Calciul este o componenta principala a scheletului, conferindu-i acestuia rezistenta;
  • Vitamina D3 are functia de adjuvant in asimilarea calciului, prin actiunea de fixare in structura oaselor. Organismul produce natural Vitamina D, ca urmare a expunerii constante a stratului epidermic la lumina solara. De multe ori insa, acest tip de expunere se dovedeste a fi insuficient in perioadele mai reci ale anului.
  • Magneziul reprezinta un macromineral esential care joaca un rol important in sinteza proteinelor, in metabolismul energetic normal si in functionarea normala a sistemelor nervos si muscular.
  • Seleniul este un oligomineral implicat in functionarea sistemului imunitar si care contribuie la functionarea normala a glandei tiroide. In plus, Seleniul contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
  • Actiunea Seleniului este intarita de prezenta Zincului, care contribuie la procesul de diviziune celulara, la sinteza normala de ADN, dar si la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale.
  • Un comprimat contine: 400mg Calciu, 155mg Magneziu, 8,5mg Zinc, 0,7mg Mangan, 20μg Seleniu, 2μg Vitamina D3.

Mod de administrare: Se administreaza 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, nemestecat.

Recomandari: Pentru aportul sporit garantat si gradul de asimilare ridicat, metoda recomandata de preventie a deficitului de calciu o reprezinta un supliment alimentar care sa contina o combinatie in proportii optime Calciu si Vitamina D3, precum Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu.

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana copiilor mici.

A se pastra in ambalajul original, la temperaturi ce nu depasesc 25°C.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021