Calciu + D3, 30 comprimate, Doppelherz

Suplimente alimentare

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

16,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

2162650

Suplimentul alimentar se evidentiaza printr-o combinatie optima de Calciu, Vitamina D3 si Vitamina K, intr-o varianta de produs fara gluten si fara lactoza. Un aport echilibrat de vitamine si minerale este important pentru functionarea normala si mentinerea capacitatii de effort, de aceea, produsul ofera un complex adecvat de substante cu influenta directa si benefica asupra organismului. Un aport echilibrat de vitamine si minerale este important pentru functionarea normala si mentinerea capacitatii de efort si, de aceea, Calciu+ D3 ofera un complex adecvat de substante cu influenta directa si benefica asupra organismului.

Aportul corespunzator de Vitamina D3 este important pentru functia normala a sistemului imunitar, iar, in acelasi timp, este recunoscut si pentru mentinerea functiei normale a sistemului muscular, reducand spasmul muscular

Compozitie: 600mg Calciu, 40µg Vitamina K, 5µg Vitamina D3.

Mod de administrare: Se recomanda cate un comprimat, zilnic, cu suficient lichid, in timpul meselor. La nevoie, comprimatele pot fi si injumatatite. Un comprimat administrat zilnic poate sa acopere necesarul mediu al unui adult.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Forma de prezentare: 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021