Magneziu + Calciu + D3, 30 comprimate, Doppelherz

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

15,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

5341688

Magneziul si Calciul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si se recomanda in perioade de solicitare fizica si psihica intensa datorita sportului si profesiei, dar si in situatii in care este necesara refacerea rezervelor de calciu (hipocalcemii). Formula echilibrata a suplimentului alimentar il recomanda pentru buna functionare a organismului, la orice varsta. In mod special insa, poate fi util persoanelor in varsta si femeilor aflate la menopauza, pentru ca este posibil ca in cazul lor, organismul sa nu mai poata utiliza Calciul in conditii optime.

Beneficii:

  • Magneziu contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular.
  • Calciu ca si componenta estentiala a organismului, este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la neurotransmisie normala.
  • Vitamina D3 ca element de integrare, contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului.

Ingrediente: Carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloza microcristalina (agent de umplere), acizi grasi (agent antiaglomerant), carboximetilceluloza de sodiu reticulata (agent de umplere), hidroxipropilmetilceluloza (stabilizator), talc (agent antiaglomerant), polivinilprolidona (stabiliator), saruri de magneziu ale acizilor grasi (agent antiaglomerant), colecalciferol (Viatmina D3), dioxid de titan (colorant), hidroxipropilceluloza (agent de ingrosare), ulei de cocos.

Ingredienet active: 250mg Magneziu, 450mg Calciu, 10μg Vitamina D3.

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi. Se recomanda cure de cate 10 zile pe luna, timp de 6 luni sau administrare continua, timp de 2 luni, urmate de o luna de pauza.

Forma de prezentare: 30 comprimate