Omega-3 1400mg, 30 capsule, Doppelherz

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

24,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Omega-3 1400mg, 30 capsule, Doppelherz

7525630

Acizii grasi polinesaturati Omega-3 au un rol foarte important in sustinerea functionarii normale a intregului organism. Capsulele Omega-3  contin 1400mg de ulei de peste de inalta puritate si calitate, cu o concentratie de 35% acizi grasi polinesaturati Omega-3. Nu au gust sau miros de peste si contribuie la suplimentarea necesarului de acizi grasi Omega-3, extrem de valorosi pentru buna functionare a organismului. Uleiul de peste este una din cele mai bogate surse de acizi grasi polinesaturati Omega-3 (EPA si DHA), de aceea, este recomandat ca pestele de apa rece sa fie inclus in alimentatia saptamanala. Consumul zilnic de 250mg acizi grasi Omega-3 DHA si EPA contribuie la functia normala a inimii, la mentinerea functiei normale a creierului si a vederii normale.

Beneficii:

  • Ajuta la functionarea eficienta a sistemului cardiovascular si a creierului, inimii si ochilor;
  • Contribuie la reducerea riscului de producere a infarctului miocardic;
  • Amelioreaza simptomele poliartritei reumatoidale;

Ingrediente active per capsula: 1400mg concentart de ulei de peste cu 485mg acizi grasi Omega-3 (in care, 285 mg EPA si 190mg DHA), 20 mg vitamina E.

Mod de administrare: Se recomanda 1 capsula pe zi, in timpul mesei, nemestecata, cu suficient lichid.

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021