Carcel stop, 30 comprimate, Doppelherz

Suplimente alimentare

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Carcel stop, 30 comprimate, Doppelherz

7518992

 

Magneziu, alaturi de potasiu este util pentru metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si a celui muscular.

Potasiu este benefic pentru mentinerea tensiunii arteriale normale.

Fierul ajuta la formarea normala a globulelor rosii, care sunt importante pentru transportul oxigenului in sange.

Zinc contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar influentat, in mare masura, de activitatea fizica si sport.

Cromul este benefic pentru mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange.

Vitamina B6 ajuta la formarea normala a globulelor rosii si functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina B12 este benefica pentru functionarea normala a sistemului nervos si formarea normala a globulelor rosii.

Ingrediente: bicarbonat de potasiu, oxid de magneziu, celuloza microcristalina (agent de incarcare), carboximetilceluloza sodica si hidroxipropilmetilceluloza (agenti de ingrosare), acizi grasi (afenti antiaglomeranti), sulfat de zinc, sulfat feros, saruri de magneziu ale acizilor grasi alimentari (agent antiaglomerant), hidroxipropilceluloza (stabilizator), clorhidrat de piridoxina, talc si dioxit de siliciu (agenti antiaglomeranti), ciancobalamina, ulei de nuca de cocos (agent gelatinizant), dioxid de titan (colorant), clorura de crom (III).

Mod de administrare: se recomanda cate 1 comprimat pe zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca. Pentru o administrare mai usoara, comprimatul poate fi injumatatit.

Forma de prezentare: 30 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.