Pachet Aktiv CA+MG+ZN+SE, 30 comprimate + 10 comprimate Gratuit, Doppelherz

Suplimente alimentare

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Pachet Aktiv CA+MG+ZN+SE, 30 comprimate + 10 comprimate Gratuit, Doppelherz

7502554

Conditia fundamentala pentru obtinerea starii generale de bine si pentru mentinerea unui nivel ridicat al capacitatii de efort este un aport optim de vitamine si minerale in organism. Suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu iti asigura necesarul zilnic de Calciu si Magneziu, doua minerale de importanta vitala de care corpul are nevoie pentru activarea si sustinerea a numeroase procese biologice, dar si oligoelementele Zinc si Seleniu, atat de necesare in reglarea metabolismului.

Ingrediente: carbonat de calciu, oxid de magneziu, celuloza (antiaglomerant),  gliceride partiale cu lant lung, croscarmeloza sodica, stearat de magneziu (emulgatori), dioxid de siliciu  (antiaglomerant), hipromeloza (agent de ingrosare), oxid de zinc, talc (antiaglomerant), dioxid de titan (colorant), shellac (agent de ingrosare), ulei de masline (emulgator), sulfat de mangan monohidrat, colecalciferol (Vitamina D3), polisorbat 80 (emulgator), selenit de sodiu.

Un comprimat contine: 400 mg Calciu, 155 mg Magneziu, 8,5 mg Zinc, 0,7 mg Mangan, 20 μg Seleniu, 2 μg Vitamina D3.

Mod de administrare: se administreaza 1 comprimat zilnic, ȋn timpul unei mese, cu suficient lichid, nemestecat.

Avertizari:

  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;
  • Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos;
  • A nu se lasa la indemana copiilor mici;
  • A se pastra in ambalajul original, la temperaturi ce nu depasesc 25°C.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 + 10 comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.12.2022