Cuplu

  (21)
 • Copil curcubeu: ce este si ce trebuie sa stii despre el

  In cele ce urmeaza, vorbim despre copiii curcubeu, copii speciali care vin pe lume dupa o pierdere in familia lor si aduc cu ei speranta si bucurie. Vei intelege mai bine care sunt semnele distinctive ale acestor copii, dar si impactul emotional si psihologic pe care il pot avea asupra parintilor.
  Copil curcubeu: ce este si ce trebuie sa stii despre el
 • Vasectomie (procedura medicala pentru sterilizare masculina): ce trebuie sa stii

  Daca te-ai gandit la vasectomie ca metoda de contraceptie permanenta, acest articol te va ghida prin tot ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie. Vei afla informatii esentiale despre ce inseamna aceasta procedura, pentru cine este recomandata si care sunt avantajele si dezavantajele ei. De asemenea, te vom ajuta sa te pregatesti corespunzator pentru o vasectomie si iti vom explica metodele si...
  Vasectomie (procedura medicala pentru sterilizare masculina): ce trebuie sa stii
 • Vibrator: ghid complet cu tot ce trebuie sa stii

  Multa vreme, orice subiect legat de masturbare sau jucarii sexuale a fost considerat tabu si nu a fost dezbatut pe indelete. Insa, lucrurile incep usor sa se schimbe, mai ales in cazul femeilor, acestea apeland din ce in ce mai des la mici „ajutoare" care sa le asigure putina relaxare si sa le ofere placere.
  Vibrator: ghid complet cu tot ce trebuie sa stii
 • Avort: ce trebuie sa stii?

  Avortul inseamna incetarea unei sarcini, fie daca aceasta este pierduta, fie daca este intrerupta prin diferite proceduri. Indiferent de felul in care are loc acest fenomen, poate avea un puternic impact fizic si emotional. De aceea, este recomandat ca femeile sa fie bine informate cu privire la acest subiect si sa ia masurile potrivite pentru a fi mereu in siguranta.
  Avort: ce trebuie sa stii?
 • Avort spontan: ce este, simptome, complicatii

  Avortul spontan este definit ca pierderea sarcinii inainte de saptamana 20 de dezvoltare intrauterina. Majoritatea avorturilor spontane au loc in primul trimestru si apar cand sarcina nu se mai dezvolta. Un astfel de episod este insotit de dureri abdominale sau crampe puternice si sangerari vaginale.
  Avort spontan: ce este, simptome, complicatii
 • Infertilitate femei: cauze, investigatii necesare, tratament

  Infertilitatea la femei este o afectiune frecvent intalnita in care femeia nu poate ramane insarcinata, dupa raporturi sexuale neprotejate, in decurs de un an. Infertilitatea feminina este o afectiune ce poate fi tratata, in majoritatea cazurilor. Tratamentul aplicat la timp poate crestere sansele de concepere ale unei sarcini viabile.
  Infertilitate femei: cauze, investigatii necesare, tratament
 • Infertilitate barbati: cauze, investigatii necesare, tratament

  Infertilitatea la barbati este incapacitatea de a procrea, dupa incercari succesive. Medicina moderna ofera mai multe solutii, ceea ce creste sansele de a concepe un copil. Cand probleme de fertilitate nu pot fi tratate, se poate recurge la utilizarea spermei de la un alt donator sau vei fi indrumat spre adoptie.
  Infertilitate barbati: cauze, investigatii necesare, tratament
 • Ce trebuie sa stii despre metodele de contraceptie?

  Exista diferite metode de contraceptie, prin urmare alegerea trebuie sa fie una informata si adaptata nevoilor fiecaruia. Medicina a evoluat extrem de mult in ultimii ani, iar metoda calendarului sau curba de temperatura sunt metode nesigure, care nu ar trebui folosite atunci cand vrei sa eviti o sarcina.
  Ce trebuie sa stii despre metodele de contraceptie?