Cuplu (5)

 • Efectele vibratorului asupra sanatatii fizice si psihice

  Beneficiile si riscurile utilizarii vibratorului pentru sanatatea fizica si psihica sunt subiecte important de dezbatut. Chiar daca utilizarea vibratorului poate fi benefica, exista si posibile riscuri care trebuie sa fie cunoscute. Exista o varietate de tipuri de vibratoare disponibile pe piata, fiecare cu caracteristicile sale specifice.
  Efectele vibratorului asupra sanatatii fizice si psihice
 • Relatia de cuplu dupa aparitia primului copil

  Dupa aparitia primului copil relatia de cuplu sufera modificari. Parintii raspund si se adapteaza la noua situatie in moduri diferite, iar uneori acest lucru poate provoca neintelegeri.  
  Relatia de cuplu dupa aparitia primului copil
 • Pastila de a doua zi - contraceptia de urgenta

  Planificarea familiala si contraceptia nu mai sunt de mult subiecte tabu, informatiile despre acestea putand fi gasite cu usurinta atat in mediul digital, cat si in cadrul unei vizite la ginecolog. Printre acestea se numara si detaliile despre masurile de prevenire a unei sarcini nedorite in cazul in care s-au intretinut relatii sexuale neprotejate sau alte metode contraceptive au esuat
  Pastila de a doua zi - contraceptia de urgenta
 • Disfunctii si tulburari sexuale: simptome si diagnostic

  Disfunctia sexuala inseamna o problema care impiedica o persoana sau cuplul din care face parte sa fie satisfacut de activitatea sexuala. Cele mai frecvente disfunctii sexuale sunt impotenta (la barbati) si frigiditatea (la femei). Mai concret spus, este vorba despre probleme de erectie si ejaculare, vaginism, sau absenta orgasmului. Uneori, disfunctiile sexuale (la femei mai ales) sunt insotite de...
  Disfunctii si tulburari sexuale: simptome si diagnostic
 • Trucuri ca sa iti imbunatatesti viata sexuala

  Indiferent ca problemele sunt mari sau mici, atunci cand vine vorba despre viata sexuala, vestea buna este ca sunt multe lucruri pe care le poti face pentru a o imbunatati. Este bine ca acest lucru sa se intample cat mai repede, fiindca viata ta sexuala merge mana in mana cu sanatatea mentala, fizica si emotionala. Prin urmare, este de dorit ca in aceasta zona sa nu existe probleme.
  Trucuri ca sa iti imbunatatesti viata sexuala