Tensiometru electronic de brat BP A2 Classic, 1 bucata, Microlife

Tehnico-Medicale

168,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7523198

Tensiometrul Microlife BP A2 Classic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu.

Proprietati:

- Tensiometrul BP A2 Classic inregistreaza pana la 30 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batailor neregulate ale inimii.

- Acuratetea tensiometrului BP A2 Classic este validata clinic prin protocolul BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala).

- Toate tensiometrele Microlife au fost testate clinic pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

Forma de prezentare: Pachetul contine: tensiometru A2 Classic; manseta M-L (22 - 42cm); adaptor de retea (priza); baterii alcaline 4xAA; jurnal de consemnare zilnica a masuratorilor; manual de utilizare in limba romana; certificat de garantie.

Data ultimei actualizari 12.09.2021