Tehnico-Medicale

Dr. Max Termometru digital, 1 bucata

Cumpara oricare 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. La promotie nu participa DR.MAX CRANBERRIES&D-MANNOSE PREMIUM CT*10 COMPR.FILM, DR.MAX MAGNESIUM B6 PREMIUM*50CPR, DR.MAX SUNCARE LOTIUNE SPF50 ADULTI*200ML si SKINEXPERT BY DR.MAX Q10 CREMA DE OCHI*15 ML.

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

29,99 Lei

Pret / BUC: 29,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Dr. Max Termometru digital, 1 bucata

17537118

Termometrul digital Dr. Max este ideal pentru masurarea rapida a temperaturii corpului uman, fiind usor de folosit. Masuratorile pot fi facute sublingual, axial sau rectal, iar curatarea capatului se face foarte usor, cu apa si sapun sau alcool sanitar.

Avertizari:

- Inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare ulterioara, curatati si dezinfectati termometrul cu o carpa umeda inmuiata intr-o solutie pe baza de alcool (70%). Pentru a curata afisajul termometrului utilizati o carpa fina, umeda. Nu scufundati niciodata termometrul in apa sau in niciun alt lichid. Nu folositi metode de curatare nerecomandate. Aveti grija ca in termometru sa nu patrunda apa sau alte lichide.

- Termometrul nu este o jucarie; pastrati-l intr-un loc sigur unde nu au acces copiii. In timpul masurarii temperaturii, nu lasati copilul nesupravegheat. In cazul in care aveti indoieli in privinta temperaturii masurate sau in caz de temperatura ridicata, consultati medicul. Termometrul detecteaza rapid temperatura corpului in intervalul cuprins intre 32° C si 42° C (eroare tolerata de +0,2° C).

- Termometrul trebuie sa fie pastrat la temperatura camerei, intr-un loc uscat si ferit de actiunea surselor de caldura sau de lumina directa a soarelui (intervalul maxim al temperaturii de pastrare este cuprins intre –25° C si +55° C). Campurile electromagnetice puternice ar putea afecta functionarea corecta a termometrului.

Forma de prezentare: 1 termometru.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.12.2021