Tehnico-Medicale

Tensiometru automat de brat cu memorie si manseta 22-30cm BM2604, 1 bucata, Laica

Brand: LAICA
186,19 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tensiometru automat de brat cu memorie si manseta 22-30cm BM2604, 1 bucata, Laica

652360581

Tensiometrul Laica BM2604 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul.

Proprietati:

- Ecranul LCD mare permite vizualizarea indicilor masurati cu usurinta.

- Umflarea si dezumflarea mansetei se realizeaza automat.

- Tensiometrul de brat compara datele inregistrate cu valorile din ghidul OMS de clasificare a tensiunii arteriale (WHO).

- Metoda de masurare este oscilometrica conferind acuratete si fiabilitate.

- Memoria stocheaza: tensiunea arteriala (sistolica si diastolica); pulsul; data si ora; bataile iregulate ale inimii (daca este cazul); indicatorul de clasificare a tensiunii arteriale stabilit de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

- Laica BM2604 functioneaza cu 4 baterii alcaline tip 1.5 V AAA incluse in pachet.

- Produsul este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru “dispozitive medicale”.

- Specificatii tehnice: circumferinta mansetei: 22-30 cm; memoreaza 120 de masuratori (cate 30 de masuratori pentru 4 utilizatori), impreuna cu data si ora efectuarii lor; dimensiuni: 15 x 9,5 x 4,5 cm; greutate: 420g; dimensiunile ecranului LCD: 8,7 x 7,4cm.

- Laica BM2604 este un dispozitiv medical.

Recomandari:

- Tensiunea sangelui variaza de-a lungul zilei. Incercati sa efectuati mai multe masuratori de-a lungul zilei pentru a intelege mai bine reactiile organismului in momente diferite ale zilei (dupa o activitate fizica, in timpul muncii, dupa mese etc).

- Nu va bazati pe o singura masuratoare. Se recomanda efectuarea a cel putin doua masuratori la o distanta de cel putin 10-15 minute. Este necesar sa lasati bratul sa se odihneasca timp de cel putin 10-15 minute, deoarece congestionarea sangelui ar putea determina rezultate false. Mai multe masuratori, facute pe o perioada lunga de timp, va vor indica mai bine tensiunea sangelui dumneavoastra. Este important sa comparati masuratorile facute intotdeauna in aceleasi conditii fizice.

Forma de prezentare: Tensiometru automat de brat Laica BM2604, husa de pastrare, 4 baterii alcaline tip 1.5 V AAA, certificat de garantie (2 ani), manual de utilizare.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.04.2022