Tehnico-Medicale

Tensiometru electronic de brat BP A1 Easy, 1 bucata, Microlife

173,46 Lei

Pret / BUC: 173,46 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tensiometru electronic de brat BP A1 Easy, 1 bucata, Microlife

7511628

Tensiometrul Microlife BP A1 Easy este recomandat pentru persoanele care isi doresc un tensiometru de brat portabil, precis, usor de utilizat si la un pret economic. Functioneaza la o simpla apasare de buton, dispune de o manseta conica de dimensiuni generoase (22-42 cm) potrivita pentru brate cu circumferinta medie sau mare, forma sa conica permitand o asezare mai buna pe brat si masuratori mai precise.

Acuratetea tensiometrului BP A1 Easy este validata clinic prin protocolul ESH (Societatea Europeana de Hipertensiune Arteriala).
Toate tensiometrele Microlife au fost testate clinic pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

Caracteristici:

- Gentle+

- Memorie 1 valoare

- Accepta baterii reincarcabile

- Indicator de verificare a mansetei

- Validat clinic ESH. Tehnologie PAD

- Indicator baterie descarcata

- Indicator de miscare a bratului

Alimentare:

4 baterii alcaline de 1,5V tip AA/ optional, adaptor de retea (6V, 600mA)

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.