Aparatura medicala

Tensiometru digital pentru brat complet automat, 95142, Medel

Brand: MEDEL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

221,49 Lei

Pret / BUC: 221,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Tensiometru digital pentru brat complet automat, 95142, Medel

7524931

Medel Control este un tensiometru pentru masurarea si monitorizarea tensiunii arteriale. Permite masuratori rapide si usoare, salvarea rezultatelor masuratorilor si afisarea evolutiei si mediei valorilor masurate. De asemenea, Medel Control avertizeaza de existenta unei potentiale aritmii cardiace. Pentru o masuratoare corecta, pozitionarea corecta a mansetei este semnalizata printr-un simbol pe ecran.
Masoara pe partea superioara a bratului presiunea sistolica, diastolica si rata pulsului. Ecran cu data si ora. Memorie de cate 30 de inregistrari pentru 4 utilizatori. Indicator de aritmie. Echipat cu manseta universala pentru adulti (22-42 cm)Cu control al pozitionarii mansetei.

Testat de ESH (Societatea Europeana de Hipertensiune)

Clasificare a masuratorilor pe o scala colorata Indicator de baterie descarcata. Valoarea medie a tuturor valorilor salvate. Baterii si sac pentru transport incluse

Garantie:

5 ani

Atentionari:

Inainte de utilizare, cititi cu atentie instructiunile.

Dispozitiv medical clasa IIa.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.