Tehnico-Medicale

Tensiometru digital tip bratara, Medel Soft

Brand: MEDEL
3 la pret de 2 produse seectionate Biovene Achizitioneaza oricare 3 produse Biovene si platesti doar 2, exceptie face BIOVENE NEXT LASH SER TRATAMENT PENTRU GENE 6ML .Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit.
155,99 Lei

Pret / BUC: 155,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tensiometru digital tip bratara, Medel Soft

7534056

Medel Soft - Tensiometru digital pentru incheietura mainii. Cu tehnologie soft inflateMedel Soft - Tensiometru digital pentru incheietura mainii. Cu tehnologie soft inflate inglobeaza tehnologia soft inflate - mai confortabil si mai precis

Masoara presiunea sistolica, diastolica si rata pulsului. Afiseaza media ultimelor 3 masuratori. Senzor de miscare. Indicator de aritmie. Indicator pentru nivelul hipertensiunii clasificata pe o scara in conformitate cu sistemul de evaluare OMS. Afiseaza data si ora masuratorilor.

Manson universal, pentru incheieturi cuprinse intre 13,5-21,5cm. Indicator de nivel al bateriei. Memorie pentru 60 de masuratori.

Baterii si cutie pentru depozitare si transport incluse. Design italian.

Tensiometrul Medel Soft vine cu o tehnologie inovativa de masurare, capabila sa inregistreze valorile tensiunii arteriale in momentul umflarii mansonului, asigurand astfel o masuratoare mai confortabila si precisa. Raportarea la scara de pe lateralul ecranului indica daca valoarea masurata se incadreaza in limita normala sau de hipertensiune (incadrarea la nivelurile 1-3 inseamna hipertensiune).

Medel SOFT este prevazut cu un ecran foarte mare pentru ca dumneavoastra sa puteti citi foarte usor valorile masurate si de asemenea, daca in timpul masuratorii s-au produs batai neregulate ale inimii.

Puteti verifica, de asemenea, media ultimelor 3 valori masurate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.03.2021