Apa de gura 0,20% CHL, 200ml, Curasept

Frumusete si ingrijire

In stoc
30,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7520265

Datorita continutului de clorhexidina, apa de gura Curasept ADS 220 asigura o protectie intensiva pentru gingiile iritate. Este ideala dupa interventiile chirurgicale si in tratamentul bolilor parodontale.

Beneficii:

  • Contine formula patentata ADS (Anti Discoloration System), care reduce in mare masura efectele secundare de patare a dintilor si mucoasei bucale si de pierdere a gustului;
  • Apa de gura nu contine alcool si nu are efect iritant cauzat de acesta;
  • Are un gust placut;

Compozitie: Apa, xilitol, propylene glycol, Peg-40 hydrogenated castor oil, ascorbic acid, sodium citrate, sodium benzoate, chlorhexidine digluconate, aroma, poloxamer 407, sodium metabisulfite, CI 42090.

Mod de utilizare: Clatiti gura zilnic, cu o cantitate de 10ml, timp de 60 de secunde. Folosti apa de gura timp de 7 – 14 zile sau la indicatia medicului. Nu fumati si nu consumati nimic timp de 1 ora dupa folosire.

Recomandari: Se recomanda folosirea apei de gura impreuna cu pasta de dinti fara Lauril Sulfat de Sodiu (SLS).

Forma de prezentare: 200ml

Data ultimei actualizari 14.06.2021