Sistemul nervos (33)

Sortare dupa
Brahmi Gotu Kola, 60 capsule, Organic India

Remedii naturiste

Brahmi~Gotu Kola, Pentru Creier & Sistemul Nervos si Deficit de Atentie este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic.
49.99 Lei
Stoc epuizat
Aur coloidal Olimpus 30ppm, 480 ml, Aghoras

Remedii naturiste

Este un produs analog aurului coloidal Vital, cu diferenta semnificativa de concentratie. In acest fel, efectele acestui produs vor fi mult mai intense si mai rapide, in majoritatea cazurilor.
43.89 Lei
Stoc epuizat
Ulei odorizant de lavanda, 10ml, Solaris

Masaj si aromoterapie

Uleiul esential de Lavanda este cunoscut prin faptul ca este un relaxant puternic si ajuta in diminuarea stresului si a supraoboselii.
3.39 Lei
Stoc epuizat
Ashwagandha Antistres Natural, 60 capsule, Organic India

Remedii naturiste

Ashwagandha, Antistres Natural este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.
49.99 Lei
Stoc epuizat
Ginseng, 30 capsule, Alevia

Remedii naturiste

Creste energia si vitalitatea imbunatatind activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, incetineste procesul de imbatranire, imbunatateste performanta sexuala.
Ceai antistres, 20 plicuri, Alevia

Remedii naturiste

Ceaiul antistres sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala.
4.89 Lei
Stoc epuizat
Antistres, 30 comprimate, Alevia

Remedii naturiste

Antistres de la Alevia se recomanda pentru obtinerea starii de bine in perioadele stresante, in stari de neliniste, emotivitate accentuata.
13.39 Lei
Stoc epuizat
Ceai pentru Somn, 20 plicuri, Alevia

Remedii naturiste

Alevia ceai pentru somn este ideal atunci cand exista dificultatea de a adormi, precum si la cei fara probleme in a adormi, pentru un somn profund si linistitor.
5.39 Lei
Stoc epuizat
Antistres, 25 capsule, Pro Natura

Suplimente alimentare

Antistres este recomandat pentru combaterea stresului cotidian datorita continutului ridicat in vitamine din complexul B (catina), cat si substantelor cu actiune sedativa (passiflora) si adaptogena (ginseng).
4.39 Lei
Stoc epuizat
Sistemul nervos

Sistemul nervos

Produse naturiste pentru sistemul nervosProduse pentru sistemul nervosProduse naturiste