Astenor Energy, 20 fiole, Biessen Pharma

Suplimente alimentare

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Astenor Energy, 20 fiole, Biessen Pharma

7529729

Contribuie la metabolismul energetic normal, cat si la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice.

Este util in slabiciune, stres (suprasolicitare fizica sau psihica), convalescenta pentru reducerea oboselii si extenuarii, optimizarea functiilor organismului (hepatice, cardiovasculare si renale), revigorarea si tonifierea organismului si imbunatatirea calitatii vietii.

Aspartatul de arginina - include doi aminoacizi (arginina si acidul aspartic) si intervine in ciclul ureei,ajutand la eliminarea amoniacului din organism.

Arginina - este un aminoacid esential la copii (nu poate fi produs in organism si se obtine exclusiv prin aport exogen) si semiesential la adulti (poate fi produs in organism, dar in cantitate insuficienta si necesita aport exogen).

Vitamina B6 si magneziul - contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina B6 - contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente active per fiola: Aspartat de arginina - 950 mg; Vitamia B6 - 4 mg; Biotina - 150 mcg; Magneziu - 83.3 mg.

Ingrediente: Apa, L-aspartat de L-arginina; citrat de magneziu; corector de aciditate: acid citric monohidrat; conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; indulcitori: aspartam, ciclamat de sodiu; coloranti: tartrazina (E 102) si rosu Ponceau 4R (E124), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6); indulcitor: zaharina sodica; D-biotina.

Mod de administrare: pentru copii peste 11 ani si adulti, 1-2 fiole pe zi, la mesele principale. Continutul unei fiole (10 ml) poate fi consumat direct sau diluat cu apa.

Forma de prezentare: 20 fiole x 10ml fiecare.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.01.2023