Suplimente alimentare

Astenor Forte, 20 fiole, Biessen Pharma

58,49 Lei

Pret / BUC: 2,92 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Astenor Forte, 20 fiole, Biessen Pharma

7529729

Contine aminoacidul arginina si acid malic care sustin recuperarea energetica a organismului si il ajuta sa se recupereze si sa-si imbunatateasca performantele.

Arginina este implicata in transformarea amoniacului in uree la nivel hepatic si creste sinteza hepatica de aminoacizi si proteine. De asemenea, este o componenta structurala importanta a proteinelor si participa la metabolismul energetic al sistemului muscular.

Acidul malic intervine in metabolismul energetic al sistemului muscular prin stimularea producerii de ATP.

Util in diverse momente ale vietii cand nivelul de energie din organism poate fi solicitat mai intens, ceea ce conduce la stari de slabiciune, astenie manifestata prin: lipsa de concentrare, diminuarea vitalitatii, dureri musculare, tulburari de somn.

Ingrediente active per fiola (10 ml): L-arginina 413 mg; Acid malic DL-malic 1500 mg.

Mod de administrare: Copii de peste 12 ani si adulti: 1-3 fiole pe zi, dupa masa. Continutul unei fiole (10 ml) poate fi consumat direct sau diluat in apa.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa consulte specialistul inainte de a utiliza Astenor Forte. Contine zahar si indulcitori.

Forma de prezentare: 20 fiole.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.01.2023