Suplimente alimentare

Magneziu Organic cu Vitamina B complex, 60 capsule, Herbagetica

23,99 Lei

Pret / BUC: 23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Magneziu Organic cu Vitamina B complex, 60 capsule, Herbagetica

652355312

Magneziu Organic cu Vitamina B complex este un adjuvant pentru asimilarea de calciu si vitamine din complexul B de catre organism, echilibreaza nivelul glicemiei si este antispastic.

Proprietati:

- Magneziul natural reprezinta un oligoelement vital pentru starea de bine a organismului, fiind implicat in majoritatea proceselor biologice. Mineral alcalin, prezinta o serie de beneficii relevante pentru metabolismul zaharurilor, grasimilor si proteinelor, coagularea sangelui si excitabilitatea neuromusculara.

- Extras din apa marii prin filtrare repetata, pentru a deveni organic, magneziul marin este amestecat cu un continut de drojdie de bere bogat in vitamine din complexul B. Acestea cresc nivelul de absorbtie de catre organism si intensifica beneficiile oferite.

- Prin facilitarea transportului de potasiu, calciu si alti nutrienti prin membrana celulara, magneziul se dovedeste un bun adjuvant pentru echilibrarea nivelului de zaharuri din sange si mentinerea unui nivel optim de functionare a inimii. Bun detoxifiant, magneziul ajuta la eliminarea metalelor grele si chimicalelor din organism, impiedicand actiunea acestora.

- Magneziul echilibreaza nivelul de serotonina si melatonina din corp, cu rol in reglarea somnului si a nivelului de stres.

Compozitie: Magneziu marin extract standardizat cu 55% Magneziu - 192,5mg, Drojdie-de-bere uscata si inactivata (Saccharomyces cerevisiae) - 157,5mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Copii: 1capsula de 2 ori pe zi.

Avertizari: Supradozarea poate determina diaree, stari de oboseala si iritabilitate.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.07.2021