Magneziu Marin, 60 capsule, Zenyth

Suplimente alimentare

Brand: ZENYTH
Campanie nationala Dr.Max
In stoc
33,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Magneziu Marin, 60 capsule, Zenyth

17538588

Supliment alimentar 100% natural, magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, la menținerea sănătății sistemului osos, la reducerea oboselii și extenuării, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la sinteză normală a proteinelor, la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.

Toate reacțiile enzimatice din organism, în special enzimele responsabile cu producția de energie, au nevoie de magneziu. Magneziul sprijină transportul electrolitilor (potasiu, calciu), precum și al unor nutrienți, prin membranele celulare, contribuind de asemenea la menținerea sănătății inimii și la reglarea nivelului de zahăr în sânge.

Ingrediente: Magneziu marin 1000mg, cu conținut de magneziu de minimum 33%, capsulă vegetală: hipromeloza. O capsulă de Magneziu marin conține 330 mg magneziu*.

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici.

*88% din VNR (Valori Nutriționale de Referință, cf. Reg. 1169/2011).

Mod de administrare:

1 capsulă pe zi, administrată în timpul mesei. Pentru combaterea carențelor de magneziu: câte 1 capsulă de 2 – 3 ori pe zi, administrată în timpul meselor, sau la recomandarea medicului.

A se administra de preferat la interval de 2 ore după medicația alopata.

Precauții:

Persoanele cu insuficientă renală, afectare hepatică, persoanele alergice sau cele care urmează să sufere o intervenție chirurgicală vor consulta medicul înainte de utilizare.

Supradozarea produsului poate cauza diaree, oboseală, iritabilitate, hipotensiune, amețeli, greață, vomă, probleme respiratorii, senzația de paralizie musculară.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consumă!

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.05.2021