5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

84,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: 5 HTP 100 Zen Forte, 120 capsule, Herbagetica

652355183

5 HTP 100 Zen Forte este un supliment alimentar care ajuta la biosinteza neurotransmitatorului serotonina, induce starea de calm, creste vitalitatea organismului si creste rezistenta organismului la stres.

Proprietati:

- Griffonia Simplicifolia este o planta foarte bogata in 5-hidroxitriptofan (5-HTP), o molecula convertita de organismul uman in serotonina, ce are rol in cresterea nivelului de serotonina din creier, adica a "hormonului fericirii".  Griffonia este un adaptogen, adica are rolul de a creste abililitatea organismului de a se adapta la factori stresori interni si externi si normalizeaza functiile metabolice. Datorita lor, organismul nu mai ajunge in faza de epuizare fizica si psihica datorata stresului si ramane in faza de adaptare la stres.

- Studiile efectuate au aratat ca 5-HTP poate fi benefic in caz de depresie, anxietate si atacuri de panica si joaca un rol important in controlul nervozitatii, iritabilitatii, temperaturii corporale, dispozitiei, somnului, vietii sexuale, apetitului si metabolismului, precum si in cazul senzatiei de voma.

- Passiflora contribuie la reducerea sentimentelor de anxietate si diminueaza simptomele stresului prin intensificarea circulatiei substantelor de promovare a sentimentului de fericire, si anume alcaloizii harmala beta-carboline.

- Magneziul participa la transmiterea neuromusculara a influxului nervos si conform studiilor de-alungul anilor a ajuns sa fie considerat drept unul dintre cele mai bune remedii naturale impotriva stresului. Administarea de magneziu duce la eliminarea starilor de anxietate si iritabilitate si mareste capacitatea de concentrare si relaxare a corpului. 

- Vitaminele C si B6 sunt co-factori importanti in bioprocesul de conversie a 5-HTP in serotonina. Din complexul vitaminelor B, Vitamina B6 este de mare folos pentru combaterea si ameliorarea depresiei in toate stadiile de varsta. Aceasta stimuleaza si creste nivelul de serotonina si are un impact major asupra functiilor creierului, ameliorand simtomele depresiei si prevenind activitatea eratica a creierului.

- Vitamina C are rolul de a reduce nivelul de carnitina (aminoacid care este responsabil pentru descompunerea grasimilor in energie) stimuland astfel productia de energie. In perioadele stresante, Vitamina C este un real ajutor prin eliberarea de dopamina, suport pentru sistemul nervos.

Compozitie: Extract din seminte de Griffonia simplicifolia standardizat cu 30% L-5-HTP/L-5-hidroxitriptofan (335mg), Extract 3,5-7:1 din parti aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) standardizat cu 3,5% vitexin (30mg), Magneziu marin standardizat cu 55% magneziu (30mg), Extract apos 3-4:1 din fructe de Acerola (Malpighia glabra) standardizat cu 17% Vitamina C (30mg), Vitamina B6 (10mg).

Mod de administrare: 1-2 capsule de zi. A nu se lua pe stomacul gol intrucat poate cauza greata.

Contraindicatii: Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru boli ale sistemului nervos trebuie sa consulte medicul inainte de a folosi produsul.

Forma de prezentare: 120 de capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.01.2022