Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

25,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Zinc Forte, 60 capsule, Herbagetica

652355402

Zinc Forte asigura prin formula sa complexa, o forma superioara, concentrata de zinc cu absorbtie ridicata. Contine 30mg zinc bisglicinat/capsula, vitamina C naturala si vitamina B6 rezultand un produs cu absorbtie ridicata si efect intens de intarire a sistemului imunitar.

Beneficii:

- Asigura functionarea sistemului imunitar.

- Mentine sanatatea sistemului osos, a pielii, parului si unghiilor.

- Asigura procesul de diviziune celulara.

- Combate starile de oboseala si extenuare si reduce simptomele de raceala si gripa (dureri de cap, febra, dureri musculare, stranut, mucozitate nazala, obstructie nazala, dureri in gat sau tuse).

- Protejeaza celulele de stresul oxidativ, mentine metabolismul energetic normal si asigura rezistenta sistemului nervos.

Compozitie: Zinc Bisglicinat furnizand 28.5% Zinc - 106mg, Extract din fructe de Acerola (Malpighia glabra) standardizat cu 17% Vitamina C - 75mg, Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) - 20mg, Pulbere din fructe de Maces (Rosa Canina) - 175mg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.07.2021